19/06/2024
ΚΗΦΙΣΙΑ | Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 - 14:11

Τέλος από την Κηφισιά ο Μπράτσος

Μαζί με τον 47χρονο τεχνικό αποχώρησαν και οι συνεργάτες του

Από τη στιγμή που η Κηφισιά υποβιβάστηκε, ήταν μαθηματικά βέβαιο πως ο Κώστας Μπράτσος θα αποτελέσει παρελθόν. Ένας στόχος του είχε ανατεθεί και αυτός απέτυχε.

Τη Δευτέρα (20/5) βγήκε και η σχετική ανακοίνωση. Ο 47χρονος και οι συνεργάτες του είναι ελεύθερη και η Κηφισιά αναζητά τον προπονητή που θα την ανεβάσει ξανά στα σαλόνια. Ψηλά στη λίστα ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος εφόσον αποχωρήσει από τον Λεβαδειακό.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Κώστα Μπράτσο και το επιτελείο του.

Στο σύντομο διάστημα που εργάστηκε στην Κηφισιά, ο Κώστας Μπράτσος προσέφερε πραγματικά πάρα πολλά στο σύλλογο. Σε όλα τα επίπεδα.

Χάρη στη δική του μεθοδικότητα, το πρόγραμμα και την σκληρή δουλειά, η Κηφισιά κατάφερε να αποκτήσει απτές πιθανότητες παραμονής στη μεγάλη κατηγορία και να παλέψει γι αυτή μέχρις εσχάτων στη διαδικασία των playouts.

Άπαντες στον σύλλογο αντιλαμβάνονται και αναγνωρίζουν την τεράστια προσπάθεια που έκανε ο Κώστας Μπράτσος, σε πλήρη και άριστη συνεργασία με το επιτελείο του, για την εξασφάλιση της παραμονής.

Ο υποβιβασμός δεν μειώνει στο ελάχιστο την εκτίμηση και τον σεβασμό με τον οποίο η ΠΑΕ Κηφισιά τον περιβάλλει.

Άνθρωποι σαν εκείνον πρέπει να έχουν θέση στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου γιατί το τιμούν απόλυτα με τον χαρακτήρα, την εργατικότητα, την εντιμότητα και την τεχνογνωσία τους.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά τον ευχαριστούν θερμά για όσα προσέφερε και του εύχονται κάθε καλό στη συνέχεια της καριέρας του».

Μοιραστείτε το: