17/06/2024
ΑΕΚ | Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 - 14:29

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε sold out με τη Λαμία

«Το πιστεύουν, το πιστεύουμε, πάμε για να το ζήσουμε», ανέφερε ο Τάσος Τσατάλης

Υπάρχει απογοήτευση στις τάξεις της ΑΕΚ για την ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχει και ελπίδα. Δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ παίζει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη την τελευταία αγωνιστική και θέλει μόνο νίκη, στην Ένωση δεν το βάζουν κάτω.

Αυτό δείχνει τουλάχιστον η κάψα των οπαδών της να βρεθούν στο γήπεδο την Κυριακή (19/5) με η Λαμία. Το μεσημέρι της Πέμπτης (16/5) έγινε γνωστό πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια.

Η σχετική ανακοίνωση: «Σήμερα (16/5) το πρωί εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που είχαν απομείνει για το τελευταίο ματς της σεζόν, την Κυριακή με αντίπαλο τη Λαμία στην OPAP Arena! Εκεί που όλοι οι υπόλοιποι περιμένουν να μας δουν να λυγίζουμε, ο κόσμος της ΑΕΚ με ένα ακόμη Sold Out δίνει το δικό του μήνυμα!

Ο κόσμος μας, η δύναμη μας, για μια ακόμη φορά δείχνει το μεγαλείο της αγάπης του για την ΑΕΚ και την πίστη όλων για την τελική νίκη.

Όλος ο οργανισμός της ΑΕΚ σας ευχαριστεί μέσα από την ψυχή του. Σας περιμένουμε την Κυριακή στο Σπίτι Μας και όλοι μαζί θα δώσουμε την μάχη κοντά στην ομάδα και στον Ματίας Αλμέιδα για να μας βρει το τέλος να γιορτάζουμε.

Εσείς δείχνετε τον δρόμο για μια ακόμη φορά!».

Στη συνέχεια ο Τάσος Τσατάλης έκανε την ακόλουθη τοποθέτηση στο Facebook: «Για να πάρεις το πρωτάθλημα μετρούν οι βαθμοί που συγκεντρώνεις σε 36 ματς. Το βράδυ της Κυριακής όποιος έχει πάρει τους περισσότερους, έχοντας παίξει όλοι με όλους, θα είναι ο πρωταθλητής δίκαια και άξια. Αν υπήρχε κάποιος που το δικαιούταν περισσότερο μέχρι σήμερα, θα το είχε πάρει ήδη.

Υπάρχουν 32.500 ΑΕΚτζήδες που θα είναι εκεί και πολλές εκατοντάδες χιλιάδες περισσότεροι που θα ήθελαν απελπισμένα να μπορούν να είναι εκεί. Που νιώθουν ένα με τους παίκτες μας και τον Ματίας Αλμέιδα, που θέλουν να τους δείξουν με κάθε τρόπο την στήριξη και την αγάπη τους.

Το πόσο πολύ τους ευχαριστούμε δεν μπορώ να το περιγράψω εδώ. Ξέρω πως θα έρθουν οι περισσότεροι με πολύ λίγες ώρες ύπνου όλα τα τελευταία 24ωρα, όπως κι όλοι εμείς εδώ άλλωστε, για να τα δώσουν όλα με πίστη.

Το πιστεύουν, το πιστεύουμε, πάμε για να το ζήσουμε όλοι μαζί να συμβαίνει! Δίπλα στην ΑΕΚάρα μας!

ΥΓ: Όταν σε βλέπω η καρδιά μου χτυπά...».

Μοιραστείτε το: