09/12/2021
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ | Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 - 18:25

Πήραν την ευλογία του ιερέα στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Έγινε ο αγιασμός των «κιτρινόμαυρων»

Hμέρα αγιασμού ήταν η Πέμπτη (21/10) για την Αναγέννηση Καρδίτσας και το «παρών» στο «Γεώργιος Μπαζής» έδωσε και ο πρόεδρος των Θεσσαλών, Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Οι «κιτρινόμαυροι», λοιπόν, πήραν την ευλογία του ιερέα εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2 κι ενώ προηγείται χρονικά η εντός έδρας αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας με την Καλλιθέα.

«Τον καθιερωμένο αγιασμό για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά πραγματοποίησε η ομάδα μας το πρωί της Πέμπτης στο “Γεώργιος Μπαζής”.

Στην τελετή το παρών έδωσαν τόσο το προπονητικό τιμ και το ποδοσφαιρικό τμήμα, όσο και ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Τεχνικός διευθυντής κ. Παύλος Μυροφορίδης, ο Γενικός Αρχηγός κ. Βαγγέλης Αγγέλης, ο Διευθυντής κ. Γιώργος Μπέζας, τα μέλη της διοίκησης κ. Δήμος Τζέκος και κ. Βαγγέλης Κοσκινιώτης, ενώ το Δήμο Καρδίτσας εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας κ. Πέτρος Γαλάνης.

Φυσικά τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και άπαντες ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες για το Σύλλογο», αναφέρεται στην ενημέρωση της ΑΣΑ.

Μοιραστείτε το: