01/12/2021
ΒΟΛΟΣ ΠΑΕ | Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 - 23:16

Αμπασκάλ: «Οι ποδοσφαιριστές μου με συγκίνησαν με την προσπάθειά τους...»

Αυτό τόνισε μετά το 3-0 επί του Ατρομήτου ο τεχνικός του Βόλου

Ο Βόλος εντυπωσιάζει και φιγουράρει στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας 1, με τον Γκιγιέρμο Αμπασκάλ να δηλώνει συγκινημένος από την προσπάθεια των παικτών του μετά το ευρύ 3-0 επί του Ατρομήτου.

«Το γεγονός του ότι έχουμε μια παραγωγική ομάδα είναι αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Πέρα από αυτό πρέπει να πω ότι οι ποδοσφαιριστές μου με συγκίνησαν με την προσπάθειά τους, όπως συγκίνησαν και τον κόσμο που ήρθε σήμερα να μας δει.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, ωστόσο η ομάδα έχει δείξει τις ικανότητές της και είμαστε μια ομάδα με σεμνότητα. Έχουμε νεαρούς παίκτες που δουλεύουν και εξελίσσονται και περιμένουμε από αυτούς συνεχώς να βελτιώνονται. Ο Ατρόμητος είναι μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλους ποδοσφαιριστές. Για τις ευκαιρίες που παράξαμε υπάρχει πολύ δουλειά από πίσω. Το σημαντικό στοιχείο είναι η πίστη των ποδοσφαιριστών στις ικανότητές τους», ανέφερε ο Αμπασκάλ στην Cosmote TV.

Και πρόσθεσε: «Ο Αχιλλέας Μπέος είναι ένας άνθρωπος που ζει με πάθος το ποδόσφαιρο. Ήρθε στα αποδυτήρια για να μας ευχαριστήσει για αυτό που είδε σήμερα. Ο πανηγυρισμός μου απευθυνόταν στη σύντροφό μου που μέσα σε πέντε χρόνια με έχει συνοδεύσει σε πέντε χώρες».

Μοιραστείτε το: