07/12/2021
ΓΓΑ | Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 - 15:06

SL2: Εκτός πρωταθλήματος Δόξα Δράμας και Ζάκυνθος, που κόπηκαν από την ΕΕΑ

Χωρίς άδεια φυσικά και ο Πανιώνιος * Εντάξει Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Ολυμπιακός Βόλου και Τρίγλια, που αναμένεται να μετατραπεί σε Ηρακλή

Άλλες δύο απώλειες προέκυψαν την Παρασκευή (17/9) στη Σούπερ Λίγκα 2 από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού σε σχέση με τις ομάδες, που είχαν δηλώσει αρχικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Κι αυτές είναι η Δόξα Δράμας και η Ζάκυνθος, που δεν πήραν πιστοποιητικό με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κατέβουν στο πρωτάθλημα! Μάλιστα, ειδικά για τους ιστορικούς «μαυραετούς» η ΕΕΑ αναφέρει ότι η αίτηση κατατέθηκε από μη νόμιμο εκπρόσωπο (!) ενώ δεν υπήρξε συμμόρφωση ούτε ως προς τις αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου, που είχαν προσφύγει πέρσι!

Εκτός «πράσινης» κάρτας έμεινε και ο Πανιώνιος, ο οποίος ήταν γνωστό ότι αποχώρησε από την όλη προσπάθεια να παίξει στη δεύτερη επαγγελματική ποδοσφαιρική κατηγορία.

Αντίθετα, πιστοποιητικό πήραν και μπορούν πλέον να συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα της SL2 άλλες τέσσερις ομάδες. Ο λόγος για τον Απόλλωνα Λάρισας, τον Απόλλωνα Πόντου, τον Ολυμπιακό Βόλου και την Τρίγλια, η οποία αναμένεται να μετατραπεί σε Ηρακλή.

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ αναφορικά με τις αποφάσεις της ΕΕΑ αναφέρει: 

«1)    Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2:

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ 

2)      Η Επιτροπή δεν χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2:

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 

     Αναφορικά για την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ η αίτηση για τη χορήγηση πιστοποιητικού έχει υποβληθεί από άτομο που δεν έχει την ιδιότητα του Προέδρου ή Διευθύνοντος Συμβούλου, ούτε καν μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου. Επιπλέον δεν προκύπτει συμμόρφωση της ΠΑΕ με την υπ΄αριθμ. Α855/2021 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών».

Μοιραστείτε το: