09/05/2026
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Παρασκευή 8 Μαΐου 2026 - 14:27

Σοκ με Γιαζίτζι στον Ολυμπιακό, νέα ρήξη χιαστού ο Τούρκος μέσος

Η τρίτη τα τελευταία έξι χρόνια * «Μείνε δυνατός…», αναφέρουν στο μήνυμά τους οι «ερυθρόλευκοι»

Σοκ στον Ολυμπιακό με τον Γιουσούφ Γιαζίτζι καθώς η ατυχία χτύπησε ξανά την… πόρτα του Τούρκου μέσου ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού για τρίτη φορά στα τελευταία έξι χρόνια.

Ο 29χρονος άσος αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής (8/5) με ενοχλήσεις και στις εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πως υπέστη ρήξη χιαστού και μάλιστα στο ίδιο πόδι, όπως δηλαδή και τον Οκτώβριο του 2024 στην ήττα 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Τότε είχε χάσει όλη τη σεζόν και επανήλθε σε ματς πάλι με τους Αρκάδες και μιλάμε το φετινό της πρεμιέρας στο «Γ. Καραϊσκάκης» στη νίκη με 2-0, ένα ματς στο οποίο μάλιστα ο Τούρκος μέσος βρήκε και δίχτυα.

Όπως είπαμε αυτή είναι η τρίτη φορά που παθαίνει ρήξη χιαστού καθώς πλην αυτής που αναφέραμε, είχε περάσει ανάλογο τραυματισμό και στη Λιλ, τη σεζόν 2019-2020. Τότε είχε μείνει εκτός δράσης από τον Δεκέμβριο του 2019 έως και τον Απρίλιο του 2020, αν και λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού πάτησε γήπεδο (όπως και όλοι λόγω του λουκέτου) τον Ιούνιο.

Φυσικά στο πλευρό του παίκτη είναι και ο Ολυμπιακός που έσπευσε να ευχηθεί στον ποδοσφαιριστή τα περαστικά καλώντας τον να μείνει δυνατός και να επιστρέψει γρήγορα γράφοντας στα social media: «Μείνε δυνατός και γίνε σύντομα καλά Γιουσούφ». (ΦΩΤΟ 2).

Θυμίζουμε ότι ο 29χρονος άσος είχε χρειαστεί να χειρουργηθεί στο εξωτερικό τον Νοέμβριο του 2024 και πλέον το χειρουργείο θα αναλάβει ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ των Πειραιωτών, Χρήστος Θέος ο οποίος βρίσκεται ξανά στον σύλλογο από τον Νοέμβριο του 2025.

Τέλος, ο Γιαζίτζι μετρά φέτος σε όλες τις διοργανώσεις 28 συμμετοχές με 7 γκολ και 6 ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027.

Μοιραστείτε το: