30/04/2026
ΚΑΛΑΜΑΤΑ | Πέμπτη 30 Απριλίου 2026 - 14:34

Ανακοίνωσε το διαζύγιο με Βοσνιάδη και το επιτελείο του η Καλαμάτα

Το «ευχαριστώ» της μεσσηνιακής ΠΑΕ και το αντίο του έμπειρου τεχνικού

Τίτλοι τέλους έπεσαν την Πέμπτη (30/4) στη συνεργασία της Καλαμάτας με τον Αλέξανδρο Βοσνιάδη κάτι που ήταν γνωστό, με τη μεσσηνιακή ΠΑΕ να το κάνει επίσημο…

Ο 65χρονος προπονητής μετρ των ανόδων, έφτασε σε ακόμα μία όντας τεχνικός της Καλαμάτας την οποία μετά από 25 χρόνια οδήγησε στη Σούπερ Λιγκ, με τους διοικούντες την «Μαύρη Θύελλα» να αναφέρουν πως ο Βοσνιάδης θα είναι πάντα κομμάτι της ιστορίας.

Στην ίδια ανακοίνωση ο έμπειρος προπονητής ευχαρίστησε τη διοίκηση της Καλαμάτας για την εμπιστοσύνη, τον κόσμο για τη στήριξη, ενώ φυσικά ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη.

Ένας κύκλος γεμάτος προσπάθεια, πίστη και επιτυχίες φτάνει στο τέλος του, αφήνοντας πίσω του μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογό μας, καθώς υπό την καθοδήγησή του η Μαύρη Θύελλα πέτυχε την πολυπόθητη επιστροφή στην πρώτη κατηγορία μετά από 26 χρόνια και κατέκτησε το Super Cup, αποτελώντας την κορυφαία ομάδα της Super League 2!

Το όνομα του κυρίου Βοσνιάδη συνδέθηκε με μια σπουδαία σελίδα στην ιστορία της ομάδας μας και θα αποτελεί πάντα κομμάτι αυτής της διαδρομής.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά, τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του, με υγεία και κάθε επιτυχία.

Δήλωση του κυρίου Αλέκου Βοσνιάδη:

"Μετά από μια εξαιρετική χρονιά που έκλεισε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της ομάδας μετά από 26 χρόνια στην Super League και την κατάκτηση του Super Cup, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε εγώ και οι συνεργάτες μου την πόλη και τους φίλους της ομάδας.

Ευχαριστούμε όλους όσοι βρέθηκαν δίπλα μας από την αρχή της περιόδου μέχρι και την τελευταία ημέρα, τον πρόεδρο και την διοίκηση της ομάδας.

Εύχομαι καλή επιτυχία στη Μαύρη Θύελλα και τα επόμενα χρόνια όλη η πόλη να βλέπει την ομάδα της όπως την ονειρεύεται.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!"».

Στο μεταξύ με νεότερη ανακοίνωση η Καλαμάτα έκανε γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία και με το επιτελείο του Αλέξανδρου Βοσνιάδη.

Έτσι, παρελθόν αποτελούν οι Γιάννης Στάθης, Σπύρος Παπακωνσταντίνου, ενώ δεν συνεχίζουν και οι Κωνσταντίνος Σταμέλος, Μιχάλης Μπουκουβάλας, Τριαντάφυλλος Οικονόμου, Παναγιώτης Πομόνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Γιάννη Στάθη.

Ο Γιάννης Στάθης υπηρέτησε τον σύλλογο με επαγγελματισμό, ήθος και αφοσίωση, αποτελώντας έναν σταθερό και πολύτιμο πυλώνα στην καθημερινή λειτουργία της ομάδας σε μια απαιτητική περίοδο. Η παρουσία και η προσφορά του αποτέλεσαν σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας της ΠΑΕ και τον ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και τη συνολική του συμβολή.

Παράλληλα, ολοκληρώνεται η συνεργασία με τον προϊστάμενο του διοικητικού τμήματος, Σπύρο Παπακωνσταντίνου. Ο Σπύρος Παπακωνσταντίνου συνέβαλε με συνέπεια και υπευθυνότητα στη λειτουργία του διοικητικού τμήματος και είχε σημαντική παρουσία στην οργάνωση της ΠΑΕ, για την οποία τον ευχαριστούμε.

Επιπλέον, η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους βοηθούς Κωνσταντίνο Σταμέλο, Μιχάλη Μπουκουβάλα, με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Τριαντάφυλλο Οικονομου καθώς και με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Παναγιώτη Πομώνη.

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ευχαριστεί όλους τους παραπάνω για την προσφορά τους στον σύλλογο και τους εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική και προσωπική τους πορεία».

Μοιραστείτε το: