05/12/2025
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025 - 13:24

Με Ποντένσε και Τσικίνιο κόντρα στον ΟΦΗ ο Ολυμπιακός

Ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ

Να συνεχίσει νικηφόρα και να τελειώσει τον πρώτο γύρο στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ θέλει ο Ολυμπιακός ο οποίος φιλοξενεί τον ΟΦΗ το Σάββατο (6/12, 17:00) για τη 13η αγωνιστική.

Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται το τρίποντο απέναντι στους Κρητικούς και το πρωί της Παρασκευής (5/12) οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με ευχάριστα για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Και αυτό διότι είναι έτοιμοι, άρα και διαθέσιμοι για την αναμέτρηση, οι Ποντένσε και Τσικίνιο καθώς ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και πλέον είναι στην ευχέρεια του Βάσκου τεχνικού αν θα τους χρησιμοποιήσει λόγω του ότι ακολουθεί και το εκτός έδρας ματς με την Καϊράτ Αλμάτι την Τρίτη (9/12, 17:30) για την 6η αγωνιστική της League  Phase του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ρέτσος, Πασχαλάκης οι οποίοι χάνουν και το ματς με τους Καζάκους, ενώ εκτός έμεινε και ο Μπρούνο για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά η «ερυθρόλευκη» αποστολή: Μπότης, Τζολάκης, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Καλογερόπουλος, Κοστίνια, Ροντινέι, Μάνσα, Νασιμέντο, Ζέλσον, Γκαρθία, Σιπιόνι, Τσικίνιο, Στρεφέτσα, Έσε, Ποντένσε, Καμπελά, Μουζακίτης, Γιαζίτσι, Ταρέμι, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ.

Μοιραστείτε το: