17/10/2025
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2025 - 15:42

Σπανός: «Στο χέρι μας να αναστρέψουμε την κατάσταση»

Δείπνο παρέθεσε η αθηναϊκή ΠΑΕ στους ποδοσφαιριστές παρουσία του ιδιοκτήτη της ομάδας

Σε μία κίνηση συσπείρωσης προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (16/10) η ΠΑΕ Ατρόμητος που παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ σε εστιατόριο στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Περιστέρι.

Οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα όπως θα ήθελαν και έτσι η νίκη στον σαββατιάτικο (18/10, 19:30) αγώνα με τον Λεβαδειακό στο Περιστέρι είναι μονόδρομος προκειμένου ο Ατρόμητος να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα.

Το παρών στο δείπνο έδωσε και ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Γιώργος Σπανός ο οποίος ευχήθηκε τα καλύτερα στους παίκτες και το τεχνικό τιμ, εκφράζοντας την αισιοδοξία του, αλλά και τη στήριξή του στην καθημερινή προσπάθεια που γίνεται στο Μαζαράκι.

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου τόνισε στους ποδοσφαιριστές πως στο χέρι τους είναι να αντιστρέψουν την κατάσταση και πως τα πάντα εξαρτιόνται από τη δική τους παρουσία στα παιχνίδια, αρκεί να δίνουν και εκείνοι το 200% σε αυτά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σπανός:

«Πιστεύω ότι αυτές οι 15 μέρες ήταν παραγωγικές για σας. Μιλώντας με τον κόουτς, με ενημέρωσε ότι η ποιότητα των προπονήσεων ήταν υψηλή και πιστεύω ότι το Σάββατο θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει μέσα στην έδρα μας για να ξεκινήσουμε μια νικηφόρα πορεία. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών και λεπτομερειών και πρέπει αυτές τις λεπτομέρειες να τις γυρίσουμε προς το μέρος μας. Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έχει γίνει μέχρι τώρα και να κοιτάξουμε μπροστά. Είναι ένα πρωτάθλημα που με δύο νίκες πας ψηλά και με δύο ήττες κοιτάς χαμηλά. Όλες οι ομάδες είναι κοντά. Εμείς σεβόμαστε τους πάντες, αλλά κοιτάμε πάνω από όλα τον εαυτό μας. Είμαστε ο Ατρόμητος και κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας και πώς θα παρουσιαστούμε εμείς. Αυτό το Σάββατο πρέπει να είμαστε ενωμένοι ως οικογένεια, όπως πάντα, ο καθένας από το δικό του πόστο. Πρέπει να δώσουμε το 200% για να πάρουμε αυτό το ματς. 

Προερχόμαστε από μια περίοδο που δεν είχαμε θετικά αποτελέσματα, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, μια ομάδα ξεχωρίζει και μπορεί να λέει ότι είναι καλή, όταν μπορεί να αλλάζει τη μοίρα της και την κατάσταση. Πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση. Να είστε περήφανοι που φοράτε αυτή τη φανέλα, να είστε περήφανοι που ανήκετε σε αυτή την ομάδα. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που έχει υψηλές βλέψεις. Έχετε επιλεχθεί να είστε σε αυτό το γκρουπ για να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια. Το λέει το όνομά μας! Είμαστε Ατρόμητος! Δεν σταματάμε πουθενά και δεν μας σταματάει τίποτα! Αυτό βάλτε στο μυαλό σας! Εγώ σας πιστεύω όλους και το τεχνικό επιτελείο και ξέρω τι δουλειά έχετε ρίξει. Μην αδικείτε τη δουλειά σας! Να σταματήσουμε να στεναχωρούμε ένα κόσμο που μας στηρίζει και πρέπει να τους δώσουμε χαρά επιτέλους στο σπίτι μας! Το Σάββατο θέλω το 200%».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησε ο αρχηγός του Ατρόμητου, Λευτέρης Χουτεσιώτης που ευχαρίστησε τη διοίκηση για την όλη στήριξη της και εξέφρασε την πεποίθησή του πως από το ματς του Σαββάτου ο Ατρόμητος θα κάνει μία νέα αρχή δίνοντας άπαντες το 100% για τη νίκη.

Μοιραστείτε το: