06/10/2025
ΑΕΛ | Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2025 - 14:01

Πλήγμα στην ΑΕΛ με Παντελάκη, επίκειται τιμωρία από τη ΔΕΑΒ

Ο έμπειρος στόπερ υπέστη κάταγμα στο μετακάρπιο * Η… επόμενη μέρα για τον «βυσσινί» πάγκο

Όλα τα είχε η ΑΕΛ, οι τραυματισμοί και οι τιμωρίες της έλειπαν…

Το βαρύ 2-5 με το οποίο ηττήθηκαν οι «βυσσινί» το βράδυ του Σαββάτου (4/10) από τον Βόλο έφερε λαϊκά δικαστήρια στην ομάδα της Λάρισας και το διαζύγιο με τον Γιώργο Πετράκη  την Κυριακή (5/10).

Μέσα σε όλα, η ΑΕΛ έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμα πρόβλημα που ακούει στο όνομα Νώντας Παντελάκης. Ο έμπειρος στόπερ της λαρισινής ομάδας τραυματίστηκε στο ματς με τον Βόλο και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Μπαγκαλιάνη.

Τη Δευτέρα (6/10) έγινε γνωστό ότι ο τραυματισμός του ήταν περισσότερο σοβαρός από ότι αναμενόταν καθώς ο αρχηγός των «βυσσινί» υπέστη κάταγμα στο μετακάρπιο με αποτέλεσμα να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους δύο μήνες.

Στο μεταξύ με τιμωρία κινδυνεύει η ΑΕΛ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο ματς με τους Βολιώτες καθώς έπεσαν αρκετά μπουκάλια και πλέον είναι στην κρίση της ΔΕΑΒ για την ποινή που θα επιβληθεί στους «βυσσινί». Το πιθανότερο είναι τιμωρία έδρας μιας αγωνιστικής και αν τελικά επιβεβαιωθεί, τότε η ΑΕΛ θα εκτίσει στο επόμενο εντός έδρας αγώνα που είναι στις 18 Οκτωβρίου με τον Ολυμπιακό.

Τέλος, για την επόμενη… μέρα στον πάγκο της ΑΕΛ το πρώτο όνομα είναι ο Σάββας Παντελίδης που έλυσε τη συνεργασία του με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο έμπειρος τεχνικός έχει ήδη προχωρήσει σε συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη των «βυσσινί», Αχιλλέα Νταβέλη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο επόμενος τεχνικός.

Πάντως, ακούγεται έντονα και το όνομα του Γιάννη Αναστασίου ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια το καλοκαίρι και είναι και αυτός στη λίστα της ΠΑΕ ΑΕΛ για τον πάγκο. Το θετικό για τους «βυσσινί» είναι ότι ελέω της διακοπής της Σούπερ Λιγκ, υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για τον αντικαταστάτη του Γιώργου Πετράκη.

Μοιραστείτε το: