Πόρτα στη Στουτγκάρδη από τους «ασπρόμαυρους» και πρόταση για επέκταση συμβολαίου στον Βολιώτη
Μπορεί η Στουτγκάρδη να επανήλθε και να κατέθεσε νέα πρόταση ύψους 18 εκ. ευρώ συν άλλα 3 εκ. ευρώ με τη μορφή μπόνους, αλλά ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε τα δεδομένα. Για την ακρίβεια με προσωπική του απόφαση ο Ιβάν Σαββίδης κράτησε τον Γιάννη Κωνσταντέλια.
Την ώρα που στη Γερμανία θεωρούσαν σίγουρη τη μεταγραφή του Βολιώτη μεσοεπιθετικού και εκείνος είχε αποχωρήσει από το ξενοδοχείο όπου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, το αφεντικό της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ το πήρε πάνω του.
Συνομίλησε με τον Κωνσταντέλια και του ξεκαθάρισε πως «δεν πας πουθενά». Τον γύρισε πίσω και ενημέρωσε τη Στουργκάρδη πως δεν παραχωρεί τον παίκτη. Ειδικά σε μία σεζόν που ο ΠΑΟΚ θα συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έριξε στο τραπέζι και το θέμα του νέου συμβολαίου. Ούτως ή άλλως ο «Ντέλιας» είχε πολλά παράπονα γιατί εδώ και έναν χρόνο περιμένει να υπογράψει επέκταση. Ωστόσο, στον ΠΑΟΚ πλέον δείχνουν αποφασισμένοι να καταθέσουν μία πολύ καλή πρόταση στον 22χρονο.