Η Ένωση ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Πορτογάλου στόπερ
Την τρίτη της μεταγραφή για το φετινό καλοκαίρι ολοκλήρωσε η ΑΕΚ. Ο Φιλίπε Ρέλβας αποτελεί το νέο της απόκτημα, όπως ανακοινώθηκε το Σάββατο (28/6).
Ο Πορτογάλος έγινε ο αμυντικός για τον οποίο δίνει η Ένωση τα περισσότερα χρήματα στην ιστορία της. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως για να πει το «ναι» η Γκιμαράες, έλαβε ένα ποσό ύψους 3,2 εκατομμυρίων ευρώ.
Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση με μεταγραφή από τη Βιτόρια Γκιμαράες, του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού Φιλίπε Ρέλβας (Filipe do Bem Relvas Vitó Oliveira).
Ο Φιλίπε Ρέλβας γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 1999 στην πόλη Εσπίνιο και έχει ύψος 1,92. Έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο το 2019 στην Γ' κατηγορία της Πορτογαλίας με την Πέντρας Ρούμπρας και κατόπιν αγωνίστηκε στην Πορτιμονένσε. Τον περασμένο Ιανουάριο αποκτήθηκε από τη Βιτόρια Γκιμαράες.
Στην επαγγελματική του καριέρα, ο Φιλίπε Ρέλβας έχει συνολικά 157 συμμετοχές (με 8 γκολ), εκ των οποίων οι 100 συμμετοχές καταγράφονται στη μεγάλη κατηγορία της Πορτογαλίας με Πορτιμονένσε (89 με 2 γκολ) και Βιτόρια Γκιμαράες (11).
Φιλίπε, καλώς ήρθες στην ΑΕΚ. Σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την ομαδάρα Μας!».