06/06/2025
Ειδήσεις | Πέμπτη 5 Ιουνίου 2025 - 00:14

Η Πορτογαλία πέρασε στον τελικό του Nations League

Οι Ίβηρες επικράτησαν με 2-1 της Γερμανίας στο Μόναχο

Ματσάρα με τα όλα της και νικήτρια η Πορτογαλία, η οποία το βράδυ της Τετάρτης (4/6) εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον τελικό του Nations League.

Νίκησε με 2-1 τη Γερμανία στο Μόναχο παρ' όλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ. Φάσεις υπήρχαν από νωρίς και στο 20' ο Ντιόγκο Κόστα νίκησε τον Βολτεμάντε. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχε μία καλή στιγμή και ο Βιρτς.

Στο δεύτερο ο ίδιος παίκτης άνοιξε το σκορ μετά από μία ωραία συνεργασία με τον Κίμιχ στο 48'. Ωστόσο, ακολούθησε η πορτογαλική απάντηση.

Στο 63' ο Κονσεϊσάο έκανε το 1-1 και πέντε λεπτά μετά ο Ρονάλντο έφερε τούμπα το ματς. Στο 82' η Πορτογαλία άγγιξε και το 1-3 με τον Κονσεϊσάο να δοκιμάζει το σουτ και την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Τερ Στέγκεν.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Τερ Στέγκεν, Άντον (71′ Νμέτσα), Τα, Κοχ, Κίμιχ, Πάβλοβιτς (71′ Αντεγέμι), Γκορέτσκα, Μίτελσταντ (61′ Γκόζενς), Σανέ (60′ Γκνάμπρι), Βιρτς, Βολτεμάντε (61′ Φίλκρουγκ)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Ντιόγκο Κόστα, Ζοάο Νέβες (58′ Σεμέντο), Ρούμπεν Ντίας, Ινιάτσιο, Μέντες, Ρούμπεν Νέβες (59′ Βιτίνια), Μπερνάρντο Σίλβα, Τρινκάο (58′ Κονσεϊσάο), Φερνάντες, Νέτο (83′ Ντιόγκο Ζότα), Ρονάλντο (90′ Παλίνια)

Μοιραστείτε το: