27/02/2025
ΑΕΚ | Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2025 - 18:10

Πήγε στα Σπάτα ο Μάριος Ηλιόπουλος

Για τρεις ώρες είχε συνάντηση με τους Ματίας Αλμέιδα και Χαβιέρ Ριμπάλτα

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στην ΑΕΚ μετά τον διασυρμό από τον Ολυμπιακό. Ο Μάριος Ηλιόπουλος παραβρέθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και δεν πίστευε αυτά που έβλεπε από την ομάδα του.

Έτσι την Πέμπτη (27/2) πήγε στα Σπάτα αφότου είχε τελειώσει η προπόνηση και είχε έκτακτη συνάντηση με τους Ματίας Αλμέιδα και Χαβιέρ Ριμπάλτα.

Το θέμα συζήτησης προφανώς ήταν η θλιβερή εικόνα που είχε η ΑΕΚ στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Το αφεντικό της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ ζήτησε εξηγήσεις από τους αρμόδιους.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έστειλε το μήνυμά του. Ακολουθεί νέος αγώνας με τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, και θέλει άμεση αντίδραση. Ακόμη και εάν έρθει αυτή πάντως, είναι δεδομένο πως τα όσα έγιναν στο τελευταίο παιχνίδι με τους Πειραιώτες δεν θα περάσουν έτσι.

Μοιραστείτε το: