20/07/2024
ΧΑΝΙΑ | Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 - 16:31

Στην Εθνική Ελπίδων ο Ταουσιάνης

Τα Χανιά το ανακοίνωσαν και ξεκινούν την αναζήτηση του διαδόχου του

Μπορεί πριν από λίγο καιρό να είχε ανανεώσει τη συνεργασία του με τα Χανιά, αλλά ο Γιάννης Ταουσιάνης δεν θα παραμείνει στην Κρήτη.

Η ανατροπή έγινε και ο λόγος είναι η Εθνική Ελπίδων. Ο 51χρονος τεχνικός δέχτηκε πρόταση να αναλάβει την Κ21 της Ελλάδας και οι Κρητικοί δεν θέλουν να του κόψουν τον δρόμο, όπως ανακοίνωσαν τη Δευτέρα (17/6).

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει τη συναινετική λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Γιάννη Ταουσιάνη, εξαιτίας της άκρως τιμητικής πρότασης από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο των Εθνικών ομάδων.

H ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην προοπτική, ένας εξαιρετικός προπονητής και σπουδαίος άνθρωπος, όπως ο Γιάννης Ταουσιάνης, ο οποίος κόσμησε τον πάγκο της ομάδας μας τις δυο προηγούμενες σεζόν, να ενισχύσει τα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων. Η πρόταση αυτή, άλλωστε, συνιστά τιμή και επιβράβευση και για την ομάδα μας.

Τον ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά του και του ευχόμαστε ολόψυχα να κρατήσει ψηλά και το εθνόσημο!

Την ίδια στιγμή, ο σχεδιασμός της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, για την περαιτέρω οργάνωση και ανάπτυξή της, που είχε ήδη ξεκινήσει να υλοποιείται, θα συνεχιστεί απρόσκοπτα με ορίζοντα τον μεγάλο στόχο.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές της διοίκησης για την επιλογή του νέου προπονητή, ο οποίος θα ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία της ομάδας μας και θα καλύπτει τις φιλοδοξίες όλων μας».

Μοιραστείτε το: