20/07/2024
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 - 19:21

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Χιλιάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού με αφετηρία το ΣΕΦ πηγαίνουν μαζικά στο ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ για τον τελικό με τη Φιορεντίνα * Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και μία σύλληψη για κατοχή μαχαιριού * Η ΟΥΕΦΑ ακυρώνει εισιτήρια από δευτερογενή αγορά

Ένα παλιό σύνθημα έλεγε… «Σεισμός, σεισμός ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!», κι αυτό συμβαίνει σε όλη την Αθήνα πλέον. Χιλιάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού με αφετηρία το ΣΕΦ πηγαίνουν με τον ηλεκτρικό μαζικά στο ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ για τον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ με τη Φιορεντίνα, ο οποίος ξεκινά στις 22.00 της Τετάρτης (29/5/2024).

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν, λοιπόν, στη Νέα Φιλαδέλφεια και στην έδρα της ΑΕΚ, όπου εκεί ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την ιστορία για να γίνει η πρώτη και μοναδική ελληνική ομάδα, που θα κατακτήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο!

Από εκεί και πέρα, οι πύλες του γηπέδου για τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους άνοιξαν στις 17.00 με τους ελέγχους να είναι εξονυχιστικοί, ενώ γενικότερα τα μέτρα ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή είναι δρακόντεια με την παρουσία 5.000 αστυνομικών. Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 48χρονου κοντά στο ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ, συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Δεκελείας και Φωκών, καθώς έφερε στην κατοχή του μαχαίρι! 

Τέλος, η ΟΥΕΦΑ, έπειτα από σχετικές καταγγελίες αρχίσει να προχωρά σε ακυρώσεις εισιτηρίων του αγώνα του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα. Κι αυτό το μέτρο αφορά εισιτήρια, τα οποία δεν έχουν αγοραστεί από τους επίσημους φορείς, αλλά από τις λεγόμενες δευτερογενείς αγορές, όπως για παράδειγμα πλατφόρμες μεταπώλησης εισιτηρίων…

Μοιραστείτε το: