19/06/2024
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ | Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 - 14:06

Τέλος από τη Νίκη Βόλου ο Ελευθερόπουλος

Μετά από μία αποτυχημένη για τους Θεσσαλούς σεζόν ο 47χρονος τεχνικός αποτελεί παρελθόν

Τελείωσε η σεζόν, τελείωσε και η συνεργασία τους. Νίκη Βόλου και Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν θα συνεχίσουν μαζί από του χρόνου.

Σε μία χρονιά που οι Θεσσαλοί είχαν υψηλούς στόχους, ο «Ελέ» έδειξε ότι δεν μπορούσε να ακολουθήσει. Το παραπάνω δεν ήρθε και έτσι ο 47χρονος τεχνικός αποχωρεί μαζί με τον Στέλιο Βενετίδη.

Η σχετική ανακοίνωση που βγήκε το μεσημέρι της Παρασκευής (24/5): «Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει απόφαση να μη συνεχιστεί η συνεργασία μας με τον μέχρι πρότινος τεχνικό μας Δημήτρη Ελευθεροπουλο, όπως επίσης και με τον άμεσο συνεργάτη του Στέλιο Βενετίδη.

Μια συνεργασία που ξεκίνησε πριν από περίπου 1,5 χρόνο και σήμερα μάς βρίσκει όλους απόλυτα ικανοποιημένους για την τότε επιλογή μας. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αλλά κι ο Στέλιος Βενετίδης είναι κοσμήματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και αναντίρρητα αποτελούν πολυτέλεια για τη Super League 2.

Αυτές οι δύο τόσο σημαντικές προσωπικότητες για το ποδόσφαιρό μας αλλά κυρίως για την κοινωνία μας αντιπροσωπεύουν στο ακέραιο τις αξίες τις οποίες πρεσβεύει η οικογένεια της ΝΙΚΗΣ μας.

Μαζί κάναμε βήματα μπροστά. Μαζί χαρήκαμε. Μαζί στεναχωρηθήκαμε. Ως οικογένεια. Όπως γίνεται σ’ όλα τα σπίτια. Ξεκινήσαμε ως συνεργάτες και σήμερα οι επαγγελματικοί δρόμοι μας χωρίζουν για το κοινό καλό όλων μας. Ως φίλοι αληθινοί, έχοντας χτίσει σχέσεις που δεν αλλοιώνονται ούτε με το πέρασμα του χρόνου.

Δημήτρη και Στέλιο σάς ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την επαγγελματική σας επάρκεια, για την αφοσίωσή σας, για την εργατικότητα της, για το ήθος σας, για την προσωπικότητά σας αλλά κυρίως για την αγάπη σας προς τη ΝΙΚΗ μας.

Είμαστε βέβαιοι πως τα επαγγελματικά σας βήματα, οποία κι αν είναι αυτά, θα συνεχίσουν να φωτίζουν το σκοτεινό τοπίο του ελληνικού ποδοσφαίρου και πάντα θα αποτελείτε το σωστό λόγο για να αναφέρεται κάποιος στο όνομά σας».

Μοιραστείτε το: