17/06/2024
ΛΑΜΙΑ | Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 - 12:52

Τέλος από τη Λαμία ο Βόκολος

Η ανάρτηση με την οποία αποχαιρέτησε τους «κυανόλευκους» ο 53χρονος τεχνικός

Λαμία και Λεωνίδας Βόκολος μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν αποφάσισαν πως οι δρόμοι τους χωρίζουν. Δεν τα βρήκαν ούτε στην τελευταία τους επαφή και έτσι βγήκε το διαζύγιο.

Ο Έλληνας τεχνικός που οδήγησε τους «κυανόλευκους» στα πλέι οφ για πρώτη φορά στην ιστορία τους, επιβεβαίωσε την Τετάρτη (22/5) πως αποχωρεί μέσω ανάρτησής του στο Instagram.

Αναλυτικά: «Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κύριο Παπαϊωάννου , τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία για την ευκαιρία που μου έδωσε να βρεθώ στις τάξεις της ομάδας και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε με αποτέλεσμα να ζήσουμε όλοι μαζί μεγάλες συγκινήσεις.

Από το άγχος της περσινής συμμετοχής στα Playouts και την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία, έως την φετινή «μαγική» χρόνια που θα καταγραφεί στην ιστορία της ομάδας ως η πλέον επιτυχημένη της. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές, που μαζί δώσαμε τη «μάχη» για να μείνει η ομάδα μακριά από κάθε σενάριο υποβιβασμού και ταυτόχρονα καταφέραμε να την φέρουμε στην καλύτερη θέση της ιστορίας της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ φυσικά και στον κόσμο της ομάδας που μας στήριξε και μας περιέβαλε με αγάπη. Τέλος ευχαριστώ πολύ όλους τους υπαλλήλους και τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία για τη συνεργασία που είχαμε.

Είναι δεδομένο πως η Λαμία και ο κόσμος της, θα έχουν πάντοτε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Εις το επανιδείν».

Μοιραστείτε το: