17/06/2024
Διοικητικά - Δικαστικά | Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 - 16:37

Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Ματίας Αλμέιδα για το επεισόδιο στην Τούμπα

Πήρε θέση ο Κώστας Καραπαπάς μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη * Απάντησε ο Τάσος Τσατάλης

Χαμός έγινε στην Τούμπα μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής (28/4). Η ένταση στους πάγκους ήταν ούτως ή άλλως μεγάλη κατά τη διάρκεια του αγώνα και μετά το σφύριγμα της λήξης τα πράγματα ξέφυγαν με τον Ματίας Αλμέιδα να είναι αρνητικός πρωταγωνιστής.

Για πρώτη φορά στη διετία του στην Ελλάδα ο Αργεντινός βγήκε εκτός εαυτού. Έπιασε από τον λαιμό κάποιον, αλλά τη Δευτέρα (29/4) έγινε γνωστό πως δεν κλήθηκε σε απολογία από το αρμόδιο όργανο της Λίγκας.

Προφανώς το περιστατικό δεν γράφτηκε στο φύλλο αγώνα ή στην έκθεση του παρατηρητή. Έτσι ο Αλμέιδα κινδυνεύει με κυρώσεις μόνο σε περίπτωση που παρέμβει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας και του ασκηθεί πειθαρχική δίωξη.

«Πριν λίγα χρόνια σε παιχνίδι ΠΑΟ-Ολυμπιακός είπα στα αποδυτήρια ‘την Σούπερ Λίγκα μας μέσα, χωρίς να απευθύνομαι σε κάποιον συγκεκριμένα και ο παρατηρητής κ. Γύλλος το έγραψε στην έκθεσή του και γι’ αυτό με τιμώρησαν για τρεις μήνες! Πριν λίγες μέρες στο Χαριλάου ρώτησα τον παρατηρητή Γύλλο αν είδε την επίθεση και τις ύβρεις από τις σουίτες εναντίον μας από έναν αποτριχωμένο. Η απάντησή του ήταν ότι δεν έπρεπε να περάσουμε μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, από τον οποίο περνάμε ΠΑΝΤΑ σε όλα τα παιχνίδια και από τον οποίο μας πέρασε η Αστυνομία. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ! Χθες ο ίδιος άνθρωπος, ο Γύλλος, ΔΕΝ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ τα όσα έγιναν από τον Αλμέιδα! Διότι το περιστατικό που συζητάει όλη η Ελλάδα δεν υπάρχει στις κλήσεις του Αθλητικού Δικαστή! Προφανώς περιμένουμε τι θα κάνει ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας», ανέφερε σε αναρτήσεις του στο Instagram ο Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος πήρε θέση μετά από αυτή την εξέλιξη.

Ακολούθησε η τοποθέτηση του Τάσου Τσατάλη: «Άλλα βλέπει και συζητάει όλη η Ελλάδα εδώ και μέρες.

ΥΓ: Τόσο πολύ τον φοβάστε;»

Μοιραστείτε το: