13/07/2024
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 - 16:40

Αναβολή της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής

Το αποφάσισε η ΕΠΟ και η 1η αγωνιστική σε όλους τους ομίλους μετατίθεται για τις 17 Σεπτεμβρίου * Τότε θα γίνει και το Επισκοπή - Απόλλων Σμύρνης

Στην απόφαση να αναβάλει την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023, προχώρησε η ΕΠΟ νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (8/9). Αιτία τα προβλήματα, που έχουν προκληθεί σε πολλές περιοχές της Επικράτειας λόγω της σφοδρής και καταστροφικής κακοκαιρίας. Έτσι τα ματς της 1ης αγωνιστικής σε όλους τους Ομίλους μετατίθενται για την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου. Τότε θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση Επισκοπή – Απόλλων Σμύρνης, που έχει οριστεί στο γήπεδο του Γάλλου στον 4ο όμιλο.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει τα ακόλουθα:

«Λόγω των γεγονότων που έπληξαν την περιοχή της Θεσσαλίας, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε την αναβολή της 1ης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων όλων των ομίλων της Γ Εθνικής Κατηγορίας.

Η αναβολή γίνεται σύμφωνα με το άρθρο 11 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου λόγω ανωτέρας βίας, η οποία έγκειται στις φυσικές καταστροφές που σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και οι οποίες έχουν προκαλέσει καταστροφές τόσο στις υποδομές, όσο και σε γήπεδα όλης της χώρας».

Μοιραστείτε το: