27/05/2024
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ | Κυριακή 30 Απριλίου 2023 - 16:04

«Χαρτοπόλεμος» Απόλλωνα Πόντου και Αλμωπού

Οι «κοκκινόμαυροι» υποστηρίζουν ότι δέχθηκαν επίθεση μετά το τέλος του ματς στην Αριδαία * Τι απάντησαν οι γηπεδούχοι

Kόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε Απόλλωνα Πόντου και Αλμωπό μετά το σαββατιάτικο (29/4) 0-0 στην Αριδαία.

Οι «κοκκινόμαυροι» έβγαλαν ανακοίνωση υποστηρίζοντας ότι τα μέλη της αποστολής δέχιθηκαν επίθεση, με τους γηπεδούχους ν' απαντούν την Κυριακή (30/4), διαψεύδοντας ότι συνέβη το παραμικρό και αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «βιαστές και θύματα δε γίνεται “κύριοι” του Απόλλωνα Πόντου».

Η ανακοίνωση των Πόντιων: «Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ θέλει να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια της για τα τραγελαφικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον τέλος του σημερινού μας αγώνα στην Αριδαία κόντρα στο Αλμωπό.

Είναι απαράδεκτα όλα τα γεγονότα στο τέλος του σημερινού αγώνα που ξεκίνησαν από συγκεκριμένο αξιωματούχο της τοπικής ομάδος και που γυρίζουν το ποδόσφαιρο σε περασμένες δεκαετίες! Ελπίζουμε τα όργανα της διοργανώτριας και η Αθλητική Δικαιοσύνη να επιληφθεί των γεγονότων προς αποφυγή παρόμοιων εικόνων ντροπής στο μέλλον.

Συγχαρητήρια στην Αστυνομία

Παράλληλα θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον επικεφαλή μέτρων τάξης του αγώνα και τους αστυνομικούς που με υπερπροσπάθεια προσπάθησαν να διαχωρίσουν τους ποδοσφαιριστές μας και τα μέλη της αποστολής από το μένος συγκεκριμένων ανθρώπων που δυσφήμησαν σήμερα το ποδόσφαιρο».

Η ανακοίνωση των «κυανόλευκων»: «ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και όλη η Ελλάδα μιλά με τα καλύτερα λόγια για εμάς. Βιαστές και θύματα δε γίνεται “κύριοι”του Απόλλων Πόντου.

Το ποδόσφαιρο που εκπροσωπείτε με τις συμπεριφορές σας είναι αναχρονιστικό. Στον ολισθηρό δρόμο που διαλέξατε θα είστε μόνοι».

Μοιραστείτε το: