27/05/2024
ΛΑΜΙΑ | Σάββατο 22 Απριλίου 2023 - 23:55

Βόκολος: «Να παραμείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι...»

Συνεχάρη τους παίκτες του ο προπονητής της Λαμίας για τη νίκη με Ατρόμητο

Βήμα παραμονής στη Σούπερ Λίγκα 1 έκανε η Λαμία με το 1-0 επί του Ατρομήτου και ο Λεωνίδας Βόκολος έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του.

Μιλώντας στην Cosmote TV, o προπονητής των Φθιωτών τόνισε ότι πρέπει να παραμείνει η ομάδα του σοβαρή και συγκεντρωμένη, ώστε να πετύχει τον στόχο της.

«Πρέπει να κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας. Ήταν ένα δύσκολο ματς για να το διαχειριστούμε ψυχολογικά, γιατί όσο φτάνουμε προς το τέλος η πίεση μεγαλώνει. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Ήταν μια σπουδαία νίκη που θα μας βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια.

O Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή, ποιοτική και γρήγορη ομάδα. Οπότε έπρεπε πρώτα να διασφαλίσουμε την άμυνα και να κλείσουμε τους χώρους. Σε δεύτερη φάση θα βγαίναμε στην επίθεση για να δημιουργήσουμε. Τα παιδιά σε μεγάλο βαθμό ανταποκρίθηκαν στο αρχικό πλάνο. Συνεχίζουμε με πάνω το κεφάλι. Αύριο είναι μια διαφορετική ημέρα και τα περιθώρια είναι πολύ στενά. Χρειάζεται συνεχή προσπάθεια. Να παραμείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι.

Τους έδωσα πολλά συγχαρητήρια. Όσοι έχουν παίξει ποδόσφαιρτο γνωρίζουν τι ψυχολογία έχουν οι ποδοσφαιριστές. Η πίεση είναι πάρα πολύ μεγάλη, γιατί κάθε Κυριακή παίζουν μία κατηγορία. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος», δήλωσε ο Βόκολος.

Μοιραστείτε το: