19/06/2024
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 - 18:41

ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης: Καλεί τον κόσμο και τον Ερασιτέχνη σε ανοιχτή συνάντηση για το γηπεδικό

Στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης (30/3) στη Ριζούπολη «για να δοθεί οριστική λύση και να λάμψει η αλήθεια», αναφέρει χαρακτηριστικά * Από την άλλη, ο Ερασιτέχνης νωρίτερα επέλεξε να απαντήσει με επιθετική ανακοίνωση στα όσα προηγήθηκαν το βράδυ της Τρίτης...

Θέλει να λάμψει η αλήθεια, να δοθεί λύση και δεν έχει τίποτα να κρύψει ώστε να φοβάται… Ο λόγος για την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, η οποία καλεί τον κόσμο και τον Ερασιτέχνη σε ανοιχτή συνάντηση στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης (30/3) για το γηπεδικό πρόβλημα, που ταλανίζει την «Ελαφρά Ταξιαρχία» από το ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν.

Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ έτσι έμπρακτα δείχνει πως επιθυμεί πραγματικά - άμεσα να κλείσει το θέμα και να υπάρξει ενημέρωση για όλα… Και σίγουρα πρόκειται για μια σοβαρή και υπεύθυνη στάση με καλές προθέσεις, αφού θα είναι παρών στη συνάντηση και ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης. 

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης την Τετάρτη (29/3) αναφέρει τα ακόλουθα: «Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας που επιθυμούν να βρεθεί οριστική λύση στο γηπεδικό πρόβλημα που βιώνουμε, σε συνάντηση την Πέμπτη 30/3/2023, στις 7:00 μ.μ., στο γήπεδο της Ριζούπολης, στην είσοδο της Θύρας Ε του γηπέδου (κεντρική πόρτα).

Καλούμε στη συνάντηση και τους διοικούντες τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα προκειμένου να δώσουμε οριστική λύση και να λάμψει η αλήθεια. Από την πλευρά της ΠΑΕ θα είμαστε όλοι εκεί».

Απάντησε με φουλ επίθεση ο Ερασιτέχνης στην ΠΑΕ

Μάλλον εκνευρισμό έδειξε ο Ερασιτέχνης Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος επιχείρησε το βράδυ της Τρίτης (28/3) να παίξει με τη νοημοσύνη των φιλάθλων της ομάδας καλωσορίζοντας την ποδοσφαιρική ομάδα και κάνοντας λόγο για οικονομική συμφωνία με την ΠΑΕ από τις 2/11/2022!... Έτσι ο Γ.Σ. πριν το ανοιχτό κάλεσμα της ΠΑΕ εξέδωσε απαντητική ανακοίνωση την Τετάρτη (29/3) με αφορμή τα όσα είχαν προηγηθεί το προηγούμενο 24ωρο, η οποία είναι άκρως επιθετική.

Αναλυτικά, ο Ερασιτέχνης υποστηρίζει τα ακόλουθα: 

«Μετά τη θλιβερή τελευταία ανακοίνωση της Π.Α.Ε., απαντάμε για τελευταία φορά σ’ αυτήν και στον συντάκτη της (μεγαλομέτοχο). 

1) Ουδέποτε υποβλήθηκε οποιαδήποτε οικονομική πρόταση, τόσο κατά την πρόσφατη συνάντηση των εκπροσώπων μας (κ.κ. Φόρτωμα – Γκαγκάτση και Τσάλλα), όσο και στο αποσταλέν έγγραφο αίτημα σας.

2) Συνεπώς ουδέποτε ο Γ.Σ. απέρριψε αυτήν, όπως θέλετε να ισχυρίζεσθε, δυστυχώς αναληθώς. 

3) Εάν υπήρξε ή υπάρχει στην σκέψη σας τοιαύτη (οικονομική πρόταση) αναγράψτε την, ώστε να απαντηθεί (εγκριθεί ή απορριφθεί) από το Δ.Σ.. 

4) Εάν επιθυμείτε να καταστήσετε το γήπεδο, προπονητήριο, διότι  προφανώς δεν θέλετε πλέον να πληρώνετε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, όπου προπονείται η ομάδα, τούτο δεν γίνεται δεκτό. 

5) Τα όποια τρικ και επικοινωνιακά παιχνίδια επιχειρείτε, με την συνδρομή του γνωστού δημοσιογράφου, τελείωσαν.

6) Ουσιαστικά και στην πράξη ουδέποτε θελήσατε πραγματική επιστροφή της ομάδας στο γήπεδό μας, αλλά προσχηματικά, για να δώσετε άλλοθι στο εαυτό σας και για να αποφύγετε τη γκρίνια των φιλάθλων, επιχειρήσατε το τρικ της ‘‘επιστροφής’’.

7) Δεν θα ανεχτούμε κανένα χαρακτηρισμό μειωτικό τόσο για το σωματείο μας όσο και για τα μέλη του Δ.Σ. και

8) Η θέση μας ήταν είναι και θα είναι πάντα ξεκάθαρη, διαφανής και επιεικής για την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ, γιατί εμείς είμαστε ΑΠΟΛΛΩΝ.                                                                                                 

Αθήνα 29/3/2023

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑΒΕΛΟΣ».

Μοιραστείτε το: