09/06/2023
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 - 00:37

Απόλλων Σμύρνης: «Οι παράγοντες του ερασιτέχνη, μας καλωσόρισαν με οικονομικούς όρους που αυτοί θέλουν και ουδέποτε αποδεχθήκαμε»

Για συμφωνία από τις 2/11/2022 (!) έκανε λόγο ο Γ.Σ., αναφορικά με τη Ριζούπολη σε μια ανακοίνωση του με πολλά ερωτηματικά, που μοιραία παραπέμπτει σε επικοινωνιακό τρικ και η ΠΑΕ δεν την άφησε αναπάντητη…

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης συνεδρίασε την Τρίτη (28/3) και αργά το βράδυ εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία άφηνε πολλά ερωτηματικά και μοιραία παραπέμπει σε επικοινωνιακό τρικ. Και αυτό διότι καλωσόρισε την ποδοσφαιρική ομάδα στη Ριζούπολη κάνοντας λόγο για συμφωνία από τις 2/11/2022! Φυσικά αυτό δεν ισχύει, διότι αν είχε συμβεί τότε (αυταπόδεικτα πια) η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα έπαιζε όλο αυτό το διάστημα στο γήπεδο της…  

Έτσι η «κυανόλευκη» ΠΑΕ δεν άφησε τίποτα αναπάντητο και εξέδωσε με τη σειρά της ανακοίνωση επισημαίνοντας ότι: «Οι παράγοντες του ερασιτέχνη, μας καλωσόρισαν με οικονομικούς όρους που αυτοί θέλουν και ουδέποτε αποδεχθήκαμε». Και βέβαια, ο χλοοτάπητας, που τώρα εμπορεύεται επί της ουσίας ο Ερασιτέχνης κατασκευάστηκε και πληρώθηκε από την ΠΑΕ, κάτι που προφανώς σκοπίμως ξεχνίεται...

Ας δούμε τα δεδομένα με τη σειρά.

Ο Ερασιτέχνης Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε αρχικά την εξής ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ καλωσορίζει την ποδοσφαιρική μας ομάδα, τον προπονητή και τους συνεργάτες του στο γήπεδο μας ‘‘Γεώργιος Καμάρας’’. Είμαστε ευτυχείς που πλέον θα παρακολουθούμε τους αγώνες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μας στο σπίτι του.

Ως προς την Π.Α.Ε. ισχύει η συμφωνία των οικονομικών όρων που είχε επιτευχθεί στις 2/11/2022 και την καλούμε άμεσα για την υπογραφή του συμφωνητικού».

Για να ακολουθήσει η ανακοίνωση-απάντηση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, που λέει τα αυτονόητα και αποκαλύπτει πως «ο Eρασιτέχνης Απόλλωνας έχει εξελιχθεί σε ένα επενδυτικό fund», κάτι που ουδέποτε μέχρι τώρα είχε διαρρεύσει ως πληροφορία δημόσια.

Αναλυτικά, η ΠΑΕ αναφέρει τα ακόλουθα λίγο πριν τα μεσάνυχτα: 

«Είναι λυπηρό το γεγονός ότι βγάζουμε συνεχώς ανακοινώσεις για το γήπεδο της Ριζούπολης, αλλά διαβάσαμε ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, με την οποία μας καλωσορίζει για την επιστροφή μας σε αυτό. Έτσι, αναγκαζόμαστε να απαντήσουμε.  

Αμέσως μετά τον αγώνα της ομάδας μας με την Κηφισιά, πριν  από μια εβδομάδα, κάναμε την ύστατη προσπάθειά μας, καταθέτοντας οικονομική πρόταση προς τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα, την οποία θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε. 

Την πρόταση αυτή, ο Ερασιτέχνης απέρριψε. Στη συνέχεια, για επικοινωνιακούς λόγους έβγαλε μια ανακοίνωση καλωσορίσματος, αφού στο μεταξύ, είχε ήδη οριστεί το παιχνίδι της ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Οι παράγοντες του ερασιτέχνη μας καλωσόρισαν με οικονομικούς όρους που αυτοί θέλουν και ουδέποτε αποδεχθήκαμε. Το καλωσόρισμά τους αφορά μια ‘‘συμφωνία’’, με βάση την οποία η ομάδα μας θα πληρώνει χρήματα για να αγωνιστεί ως επισκέπτης στο γήπεδο την ώρα του αγώνα και για μια προπόνηση την εβδομάδα. Χωρίς να επιτρέπεται στους ποδοσφαιριστές να κάνουν περισσότερες προπονήσεις, να παίξουν φιλικά παιχνίδια αν υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος ή να χρησιμοποιήσουν το γυμναστήριο. Χωρίς να επιτρέπεται στους υπαλλήλους να χρησιμοποιήσουν το γραφείο που είναι η έδρα της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Χωρίς να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα ιδιόκτητα πλυντήρια μας για το πλύσιμο των ρούχων των αθλητών μας.  

Με λίγα λόγια, μας καλωσορίζουν απλά και μόνο για να εισπράξουν χρήματα και στη συνέχεια να ενοικιάζουν το γήπεδό μας. Το γήπεδο, στο οποίο εμείς πληρώσαμε για την κατασκευή του αγωνιστικού χώρου και εμείς συντηρούμε τα τελευταία εννέα χρόνια, αλλά οι κύριοι του Ερασιτέχνη Απόλλωνα ενοικιάζουν σε ανταγωνίστριες προς εμάς ομάδες, στην ΕΠΟ και σε όποιον πληρώνει για να το χρησιμοποιεί.  

Φαίνεται ότι ο Eρασιτέχνης Απόλλωνας έχει εξελιχθεί σε ένα επενδυτικό fund στον τομέα των ακινήτων που προσδοκά σε μελλοντική συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να προχωρήσει σε βελτιωτικά έργα στο γήπεδο και ασφαλώς σε μια πιο προσοδοφόρα χρήση του. 

Όλα αυτά συμβαίνουν διότι τα αθλητικά δικαστήρια δεν παρεμβαίνουν, ως όφειλαν, σε τόσο σοβαρά θέματα. 

Τέλος, το επικοινωνιακό ‘‘παιχνίδι’’ που επιχείρησε ο ερασιτέχνης με την ανακοίνωσή του, έγινε  για να παραπληροφορήσει και να παραπλανήσει τους ελάχιστους φίλους που ενδιαφέρονται για το  πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα μας όλη τη χρονιά».

Μοιραστείτε το: