09/06/2023
ΛΑΜΙΑ | Τρίτη 21 Μαρτίου 2023 - 14:33

Λαμία: Χάνει τρεις παίκτες ο Βόκολος

Κλήθηκαν στις εθνικές τους ομάδες οι Σλίβκα, Μπεχαράνο και Ασκόφσκι * Προβληματισμός για τις αποβολές με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Με τον καλύτερο τρόπο πήγε στη διακοπή του πρωταθλήματος η Λαμία. Πήρε μεγάλη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και ανέβηκε έτσι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Βέβαια, είχε και δύο αρνητικά αυτό το ματς. Ο λόγος για τις αποβολές των Φθιωτών. Ντε Βινσέντι και Μανούσος είδαν κάρτες και αυτό σημαίνει πως θα χάσουν το ματς στο Αγρίνιο. Ο πρώτος λογίζεται βασικός, ο δεύτερος είναι ενεργό μέλος του ροτέισον.

Από εκεί και πέρα, για τις επόμενες μέρες ο Λεωνίδας Βόκολος χάνει τρεις παίκτες. Όπως ενημέρωσε η Λαμία, έχει τρεις διεθνείς, οι οποίοι θα απουσιάσουν για περισσότερο από μία εβδομάδα λόγω υποχρεώσεων.

Η σχετική ενημέρωση: «Τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έχουν κληθεί στις εθνικές ομάδες των χωρών τους για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

Συγκεκριμένα οι Vykintas Slivka, Danny Bejarano και Stefan Ashkovski, κλήθηκαν στις εθνικές ομάδες της Λιθουανίας, Βολιβίας και Βόρειας Μακεδονίας αντίστοιχα.

Ο Vykintas Slivka θα ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του για τα φιλικά με τη Σερβία στις 24/3 και την Ελλάδα στις 27/3.

Ο Danny Bejarano έχει κληθεί από τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Βολιβίας για τα δύο φιλικά με το Ουζμπεκιστάν στις 24/3 και την Σαουδική Αραβία, στις 28/3.

Ο Stefan Ashkovski θα συμμετάσχει στην ομάδα της χώρας του για τους αγώνες με την Μάλτα στις 23/3 και τα Νησιά Φερόε 27/3».

Μοιραστείτε το: