08/12/2023
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 - 15:06

Ένα λουλούδι στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7... (video)

O Βαγγέλης Μαρινάκης και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού δεν ξέχασαν τους 21 νεκρούς της 8ης Φεβρουαρίου 1981

Στις 8 Φεβρουαρίου θα συμπληρωθούν 42 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7 και το Σάββατο (4/2) σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού απέτισε φόρο τιμής στη μνήμη των 21 νεκρών.

Προεξάρχοντος του διοικητικού ηγέτη των πρωταθλητών Βαγγέλη Μαρινάκη οι «ερυθρόλευκοι» άφησαν ένα λουλούδι στο μνήμα έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» κι ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνει και το επίσημο μνημόσυνο (θα υπάρξει η σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ για την ημέρα και ώρα). 

«Όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν είναι ικανά να σβήσουν από τις μνήμες μας τα θύματα της Θύρας 7. Στις 8 Φεβρουαρίου 1981, εκείνη την αποφράδα ημέρα, ο μεγαλύτερος αθλητικός Σύλλογος της χώρας χτυπήθηκε από τη μεγαλύτερη τραγωδία που γνώρισε ποτέ ο ελληνικός αθλητισμός. Πέρασαν 42 χρόνια, αλλά οι 21 φίλαθλοι που έφυγαν τόσο άδικα, θα είναι για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (4/2) ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του σταδίου “Γ. Καραϊσκάκης”, Βασίλη Βασιλειάδη, βρέθηκε στο μνημείο της Θύρας 7 και τίμησε τη μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών, αφήνοντας ένα λουλούδι. Το ίδιο έπραξε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, αποτίοντας φόρο τιμής. Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε», αναφέρεται στην ενημέρωση των Πειραιωτών.

Μοιραστείτε το: