Νίκη των «κυανέρυθρων» με 2-0 ενάντια στον Πανγυθεατικό έχοντας και δύο δοκάρια
Ιδανικό ξεκίνημα στο 2023 έκανε το Σάββατο (7/1) ο Πανιώνιος που για την 8η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής επικράτησε με 2-0 στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου του Πανγυθεατικού.
Η ομάδα του Νίκου Κούστα πέρασε εύκολα από το Γύθειο και με τη νίκη αυτή έφτασε τους 17 βαθμούς ούσα 2η και πλέον ετοιμάζεται για το εξ αναβολής ντέρμπι με τη Ρόδο στο «σμαραγδένιο» νησί την Τρίτη (10/1). Από την άλλη ο Πανγυθεατικός παρέμεινε χαμηλά όντας 11ος με 4 πόντους μαζί με Α.Π.Σ. Πάτραι, Α.Ο. Διαβολιτσίου, Παναργειακό.
Παρουσία περίπου 400 φιλάθλων τους οι «κυανέρυθροι» άνοιξαν το σκορ στο 13’ όταν μετά την εκτέλεση ενός φάουλ του Στούπη, ο Γκότοβος με πάσα βρήκε τον Τσιμπόκα και εκείνος με κοντινό σουτ πέτυχε το 0-1. Ο «Ιστορικός» είχε και δοκάρι στο 25’ σε πλασέ του Γεωργούση που βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Καβαλιώτη όμως η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο.
Ο Πανιώνιος είχε και δεύτερο δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο σε δυνατό σουτ του Στούπη στο 62ο λεπτό, για να έρθει στο 79’ ο Πίσπας με κοντινό σουτ να κάνει το 0-2 «σφραγίζοντας» τη νίκη της ομάδας του.
Διαιτητές: Κλαμπατσέας (Ηρακλείου), Βοηθοί: Καραμπέτσος (Μεσσηνίας), Νικολόπουλος (Μεσσηνίας).
ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ (Σταύρος Μανιάτης): Καβαλιώτης, Χρυσικάκος (85' Κακούρος), Ζορμπάς, Αναστασάκος, Μπουρελάκος (75' Δασκαλάκης), Κουρτέσης, Μανωλάκος (46' Διαμαντάκος), Μπερδούσης (75' Πετρόπουλος), Σπηλιωτόπουλος (85' Κουτσιουμάρης), Παναγόπουλος, Γιαννόπουλος.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κούστας): Αντωνόπουλος, Καρδάμης, Διονέλλης, Ζούλιας (80' Πριόνας), Γκότοβος, Στούπης, Γεωργούσης (46' Πίσπας), Μούντριχας (74' Καλύβας), Τσιμπόκας, Γροντής (80' Λίμα), Γκέτσι (46' Μπρέγκου).