29/01/2023
Μπάσκετ | Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 - 22:37

ΚΑΕ ΠΑΟ: «Να δούμε τι ευθύνη θα αναλάβει ο πρόεδρος της ΕΟΚ για την αλλοίωση αποτελέσματος στο ΣΕΦ»

Διαμαρτύρονται για τη διαιτησία με Ολυμπιακό οι «πράσινοι» και πυρά σε Λιόλιο * Τι δήλωσε ο Ράντονιτς

Ο Παναθηναϊκός έχασε στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό και υπάρχουν παράπονα για τη διαιτησία.

Έτσι, η «πράσινη» ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας το βράδυ της Δευτέρας (5/12), κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος και ρίχνοντας τα βέλη της προς τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο.

Αναλυτικά: «16/9/2021, Βαγγέλης Λιόλιος, Πρόεδρος ΕΟΚ: “Είναι βασικό κομμάτι για μένα η διαιτησία και δεν είμαι με κανέναν. Έχω βασική αρχή, τα κουκούτσια να είναι στη μέση. Αντί να κουβεντιάζουμε για ένα πρόβλημα, πρέπει να το λύνουμε. Θέλω να με κρίνετε αυστηρά για τη διαιτησία, θα πάρω εγώ την ευθύνη”.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναμένει να δει πως θα αναλάβει την ευθύνη ο Πρόεδρος της ΕΟΚ για την αλλοίωση αποτελέσματος που έγινε στον αποψινό αγώνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας». 

Από την πλευρά του, στη συνέντευξη Τύπου ο Ντέγιαν Ράντονιτς δήλωσε: «Ήταν ένα σκληρό ματς. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Κάποια λάθη στην άμυνα κυρίως, αλλά και στην επίθεση. Στη συνέχεια παίξαμε καλύτερα, βελτιώσαμε το παιχνίδι μας. Η επίθεσή μας στο δεύτερο μέρος δεν ήταν τόσο καλή, αστοχήσαμε σε πολλά ελεύθερα σουτ ενώ κυκλοφορήσαμε την μπάλα, όμως στο τέλος είχαμε καλή ευκαιρία για να κερδίσουμε.

Πρέπει να αναλύσουμε τον αγώνα, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα στην Ευρωλίγκα».

Μοιραστείτε το: