29/01/2023
ΠΑΟΚ | Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 - 22:21

Λουτσέσκου: «Πολλοί περισσότεροι παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν στα επίσημα ματς...»

Πολύ ευχαριστημένος δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για το πώς εξελίσσεται η χειμερινή προετοιμασία

Δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση ο ΠΑΟΚ σε αυτό το διάστημα της χειμερινής του προετοιμασίας και μετά την τρίτη φιλική νίκη στην Κύπρο ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του.

Στις δηλώσεις του ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε ότι το μεγαλύτερο κέρδος είναι ότι έχει πλέον περισσότερους παίκτες που μπορούν να δώσουν λύσεις στα επίσημα παιχνίδια.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Η οργάνωση ήταν πολύ καλή, είχαμε αρκετό χρόνο για να προπονηθούμε και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Δουλέψαμε σε πολλά διαφορετικά κομμάτια. Είναι διαφορετική η προετοιμασία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πώς δουλέψαμε κι από το πώς κύλησαν τα πράγματα εδώ. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη χημεία που είχαν οι ποδοσφαιριστές. Προσπέρασαν τη δυσκολία να έχουν προπόνηση και αγώνα κάθε μέρα. Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν στα επίσημα τώρα και αυτό είναι κέρδος», ανέφερε ο προπονητής των «ασπρόμαυρων».

Επίσης, είπε:

Για τη σημασία των νικών με μεγάλη διαφορά: «Δίνει αυτοπεποίθηση και κάνει τους παίκτες χαρούμενους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή».

Για τη μεγάλη διαφορά σε σχέση με την καλοκαιρινή προετοιμασία στην Ολλανδία: «Είναι πολύ μεγάλη διαφορά. Το καλοκαίρι έχοντας παίκτες που δεν ξέρουν πού βρίσκονται, δεν ξέρουν εμάς και τους συμπαίκτες τους, μετά από πέντε μήνες καταλαβαίνουν πολύ διαφορετικά τους πάντες. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά».

Για το γεγονός ότι έχουν σκοράρει οκτώ παίκτες τα έντεκα γκολ στα φιλικά: «Δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει, ανεξάρτητα με τη θέση. Το θέμα είναι να βρίσκει η ομάδα ποδοσφαιριστές να σκοράρουν».

Για την κατάσταση του Ντάγκλας Αουγκούστο: «Δεν έχει κάτι ιδιαίτερο».

Για τη διαχείριση μιας κατάστασης με προετοιμασία στα μέσα της σεζόν: «Νομίζω πως δεν θα δούμε κάτι διαφορετικό. Είναι λίγο μεγαλύτερη διακοπή από αυτή των γιορτών. Όλες οι ομάδες έχουν περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούν για το επόμενο παιχνίδι, όπως κάνουμε κι εμείς που πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι».

Για τη δυναμική που βγάζει η ομάδα αυτή τώρα, σε σχέση με την αρχή της σεζόν: «Νομίζω ότι είναι στο καλύτερο επίπεδο που βρίσκεται τώρα. Το ποδόσφαιρο είναι μία συνεχόμενη δυναμική. Πρέπει να βοηθάμε τους παίκτες που δεν ήταν σε καλύτερη κατάσταση νωρίτερα για να βρουν τη δυναμική που είναι συνεχόμενη σε όλη τη σεζόν».

Μοιραστείτε το: