05/02/2023
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 - 16:12

ΕΠΟ: «Απόλυτη ταύτιση απόψεων για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο των παικτών της SL2...»

Η Ομοσπονδία ενημέρωσε ότι θα διευθετηθούν οι εκκρεμότητες για το θέμα ανάμεσα στη Σούπερ Λίγκα 2 και τον ΠΣΑΠΠ

Λήξαν θα πρέπει να θεωρείται το θέμα με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο των παικτών των ομάδων της Σούπερ Λίγκας 2.

Η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι στη συνάντηση που έγινε την Τετάρτη (30/11) με την SL2 και τον ΠΣΑΠΠ προέκυψε απόλυτη ταύτιση απόψεων και πως εντός των επόμενων ημερών θα διευθετηθεί όποια εκκρεμότητα υπήρχε.

Η ανακοίνωση: «Στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε χώρα σήμερα συνάντηση αντιπροσωπειών της Super League 2 και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ), στην οποία συζητήθηκαν όλες οι σοβαρές εκκρεμότητες που αφορούν στην ορθή και ομαλή λειτουργία του ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων και θέσεων, οπότε στις επόμενες ημέρες θα λάβει χώρα ό,τι απαιτείται για την αποκατάσταση κάθε αρρυθμίας.

Από πλευράς ΕΠΟ στη συνάντηση ήταν παρών ο πρόεδρος Παναγιώτης Μπαλτάκος. Από τη Super League 2 ο πρόεδρος Λεωνίδας Λεουτσάκος, οι αντιπρόεδροι Χρήστος Πρίτσας και Μπάμπης Σταμούλης και ο νομικός σύμβουλος Αντώνης Βουγίδης. Από τον ΠΣΑΠΠ παρόντες ήταν ο πρόεδρος Γιώργος Μπαντής, ο Γενικός Διευθυντής Γιάννης Μπράχο και ο νομικός σύμβουλος Θανάσης Μακρυνιώτης».

Μοιραστείτε το: