05/02/2023
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 - 11:57

Ολυμπιακός: Τελειώνει με Ροντινέι και τον περιμένει Ελλάδα

Στην Πορτογαλία επιμένουν πως οι «ερυθρόλευκοι» τσεκάρουν τον Αντρέ Αλμέιδα της Μπενφίκα

Σε προχωρημένες επαφές βρίσκονται Ολυμπιακός και Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος, που μένει ελεύθερος από τη Φλαμένγκο, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα πλην εξαιρετικού απροόπτου.

Ακόμη δεν έχει προκύψει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές, αλλά όλα δείχνουν πως αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί. Ο 30χρονος δεξιός μπακ θα παραμείνει στη χώρα του για κάποιες μέρες ώστε να κάνει την αποκατάστασή του και στη συνέχεια θα πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Από την 1η Ιανουαρίου θα τον έχει ο Μίτσελ στη διάθεσή του, αλλά προπονήσεις λογικά θα ξεκινήσει νωρίτερα ο Ροντινέι. Για 1,5 χρόνο θα υπογράψει, όπως υποστηρίζουν στη Βραζιλία και έτσι θα κλείσει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας.

Για εκεί σύμφωνα με τους Πορτογάλους ο Ολυμπιακός κοιτάει άλλη μία περίπτωση, τον Αντρέ Αλμέιδα. Ο 32χρονος Πορτογάλος ανήκει στην Μπενφίκα και δεν υπολογίζεται φέτος. Δεν έχει αγωνιστεί και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ίσως να ήταν μία από τις εναλλακτικές που είχαν οι «ερυθρόλευκοι». Ωστόσο, η βασική επιλογή είναι ο Ροντινέι.

Μοιραστείτε το: