29/01/2023
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 - 21:52

Ολυμπιακός: Συνάντηση με την ΕΠΟ για την επαγγελματική διαιτησία

Τα είπαν με Μπαλτάκο και Φιλιππούση οι Αγραφιώτης και Καραπαπάς

Συνάντηση με θέμα την ελληνική επαγγελματική διαιτησία είχαν το απόγευμα της Παρασκευής (25/11) στα γραφεία της ΕΠΟ οι αντιπρόεδροι της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Δημήτρης Αγραφιώτης και Κώστας Καραπαπάς.

Ο γ’ αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ, Δημήτρης Αγραφιώτης και ο δ’ αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων», Κώστας Καραπαπάς συνομίλησαν με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο, αλλά και τον εκτελεστικό διευθυντή της Ομοσπονδίας, Ιάκωβο Φιλιππούση.

Οι τέσσερις άντρες μίλησαν και αντάλλαξαν απόψεις για την επαγγελματική διαιτησία μετά την πρόσκληση της Ομοσπονδίας, ενώ η ΕΠΟ θα ακολουθήσει την ίδια διαδικασία και με τις υπόλοιπες ΠΑΕ όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ, ξεκίνησαν σήμερα οι συζητήσεις μεταξύ της Ομοσπονδίας και των ομάδων της SuperLeague 1 σχετικά με τον θεσμό της Επαγγελματικής Διαιτησίας.

Στα πλαίσια αυτά, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου και του CEO της Ομοσπονδίας κ. Ιάκωβου Φιλιππούση, με τον Γ' Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Δημήτρη Αγραφιώτη και τον Δ' Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή της ίδιας ΠΑΕ κ. Κώστα Καραπαπά.

Θα επακολουθήσουν συναντήσεις και με τις υπόλοιπες ΠΑΕ της SuperLeague 1 με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για την Επαγγελματική Διαιτησία».

Μοιραστείτε το: