22/02/2024
ΑΕΛ | Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 - 21:05

Με απουσίες στη… γειτονική Φιλιππούπολη η ΑΕΛ

Κούστα, Ραμίρες, Γαρουφαλιάς, Γλυνός εκτός αποστολής για το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας

Πανέτοιμη για το εκτός έδρας ματς με τον συντοπίτη Απόλλωνα Λάρισας είναι η ΑΕΛ καθώς την Παρασκευή (25/11) οι «βυσσινί» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο (26/11, 15:00) παιχνίδι της 4ης «στροφής» του Βορείου Ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2.

Ο τεχνικός των «βυσσινί», Παναγιώτης Γκουτσίδης ανακοίνωσε μετά την προπόνηση της Παρασκευής την αποστολή για το ματς στη Φιλιππούπολη, μία αποστολή αποτελούμενη από 20 ποδοσφαιριστές και οι οποίοι θα καταλύσουν σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κούστα, Ραμίρες, Γαρουφαλιάς, Γλυνός, αλλά και οι Αντωνόπουλος, Βλιώρας, Γωγουβίτης, Κούκος, Νινίκας, Ζησούλης, Γιώτας με τους 7 τελευταίους να ενσωματώνονται στην αποστολή της Κ-19 για το αντίστοιχο ματς με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Παπαγεωργίου Αθ., Καλουτσικίδης, Κοσσονού, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Μαξιμένκο, Θωμαϊδης, Πλέγας, Παπαγεωργίου Κ., Αντράντα, Μιλτιάδης, Νίνο, Μαυριάς, Νικολιάς, Πεντρόσο, Τσουμάνης, Όγκμποε.

Μοιραστείτε το: