22/02/2024
ΑΡΗΣ | Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 - 14:45

Πάλμα: «Μου έχει εμπιστοσύνη ο Πάρντιου»

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε στην Ονδούρα για τις εμπειρίες του από τον Άρη

Ένας από τους πρωταγωνιστές του Άρη είναι ο Λουίς Πάλμα. Πρόσφατα βγήκε καλύτερος παίκτης για τον Νοέμβριο στη Σούπερ Λίγκα 1, ενώ πήρε το βραβείο και για το καλύτερο γκολ.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Diez». Εκεί αναφέρθηκε στις εμπειρίες του από τη Θεσσαλονίκη και τη συνεργασία του με τους Άλαν Πάρντιου και Ζερβίνιο.

Αναλυτικά μίλησε:

Για τη σχέση του με τον Άλαν Πάρντιου: «Nιώθω ότι μου έχει εμπιστοσύνη. Μου έχει πει πολλές φορές ότι έχω μεγάλο ταλέντο, κυρίως όμως ότι θα πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά και να κρατάει κάποια πράγματα για τον εαυτό μου. Συνηθίζει να μου μιλά πριν τους αγώνες».

Για τις εμφανίσεις του τον Νοέμβριο: «Η δουλειά μου αποδίδει κι αυτό είναι συγκινητικό για μένα. Θέλω να συνεχίσω να αποδεικνύω ότι στην Ονδούρα υπάρχει ταλέντο, δεν αποκλείεται μέσα από τη δική μου παρουσία να δοθεί η ευκαιρία και σε άλλους συμπατριώτες μου να έρθουν στην Ευρώπη».

Για τη σχέση του με τον Ζερβίνιο: «Αν και δεν ξέρω καλά αγγλικά, συνεννοούμαστε. Ο Ζερβίνιο μου λέει ότι το ποδόσφαιρο είναι απλό άθλημα και κατ’ επέκταση ότι πρέπει να παίζω απλά. Ακολουθώ τις συμβουλές του. Νιώθω καλά, για παράδειγμα το χατ τρικ που έκανα μου δίνει επιπλέον κίνητρο».

Για τον συμπατριώτη και συμπαίκτη του Ροντρίγκες: «Όλοι λένε τα καλύτερα λόγια για τον Έντουιν. Προπονείται καλά, προσπαθεί αλλά αυτό που συμβαίνει είναι ότι έχουμε έξι ξένους στην ομάδα και στη λίστα μπορούν να πάρουν μόνο πέντε. Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει. Έχω πει στον Έντουιν ότι πρέπει να έχει υπομονή γιατί θα έρθει η ώρα του. Ξέρουμε την ποιότητά του».

Μοιραστείτε το: