08/12/2023
ΜΟΥΝΤΙΑΛ | Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 - 14:08

Σούπα το Μαρόκο - Κροατία

Κόλλησαν στο 0-0 οι δύο ομάδες και ξεκίνησαν με βαθμό στο Μουντιάλ 2022 * Έγραψε ιστορία ο Μόντριτς

Δεν έχει μόνο ματσάρες το Μουντιάλ 2022. Υπάρχουν και εκείνοι οι αγώνες που δεν βλέπεις την ώρα να τελειώσουν. Μεγαλύτερο παράδειγμα έως τώρα το Μαρόκο - Κροατία. Πολύ λογικό που το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων την Τετάρτη (23/11).

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ελαφρώς καλύτερο. Στο 13' Ο Λιβάκοβιτς μπλόκαρε το σουτ του Χακίμι και τέσσερα λεπτά μετά ήρθε η απάντηση του Πέρισιτς. Η καλύτερη στιγμή ήρθε στο 45', όταν από σέντρα του Σόσα ο Βλάσιτς πετάχθηκε στο πρώτο δοκάρι, αλλά ο Μπόνο είπε «όχι». Λίγο μετά αστόχησε και ο Μόντριτς.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν χειρότερο. Μία διπλή ευκαιρία στο 53' είχε η Κροατία με τον Άμραμπατ στο φινάλε να διώχνει πάνω στη γραμμή την προβολή του Λόβρεν. Το Μαρόκο απείλησε με τον Χακίμι αργότερα. Πρακτικά άλλη στιγμή άξια αναφοράς δεν υπήρξε. Προς το τέλος συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία οι δύο ομάδες. Λίγο περισσότερο ρίσκαρε το Μαρόκο, χωρίς να καταφέρει κάτι.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί πως ο Μόντριτς έγραψε ιστορία. Έγινε ο πρώτος παίκτης που παίζει σε Μουντιάλ και Γιούρο σε τρεις διαφορετικές δεκαετίες.

ΜΑΡΟΚΟ (Ουαλίντ Ρεγκραγκί): Μπόνο, Αγκέρντ, Σαΐς, Χακίμι, Μαζραουί (60’ Ατιγιάτ), Αμραμπάτ, Αμαλάχ, Ουναχί (81’ Σαμπιρί), Μπουφάλ (65’ Εζαλζουλί), Ζίγιες, Εν Νεσιρί (81’ Χαμπνταλά).

ΚΡΟΑΤΙΑ (Ζλάτκο Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς, Γκβάρντιολ, Λόβρεν, Γιουράνοβιτς, Σόσα, Μπρόζοβιτς, Μόντριτς, Κόβασιτς (79’ Μάγερ), Βλάσιτς (46’ Πάσαλιτς), Πέρισιτς (90' Όρσιτς), Κράμαριτς (71’ Λιβάγια).

Μοιραστείτε το: