09/06/2023
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 - 11:12

Απόλλων Σμύρνης: Σε ρόλο… Πόντιου Πιλάτου ο Βελλής για το γηπεδικό!

Τοποθετήθηκε δημόσια ο πρώην μεγαλομέτοχος επιλέγοντας να κατηγορήσει εξίσου ΠΑΕ και Ερασιτέχνη για το θέμα της Ριζούπολης, αλλά «ξεχνώντας» τις δικές του διαχρονικές ευθύνες στην καλλιέργεια διχόνοιας στις τάξεις των «κυανόλευκων» 

Μόνο τα χέρια του δεν… έπλυνε ο Σταμάτης Βελλής για να δείξει πως δεν φέρει καμία ευθύνη για το έγκλημα που συντελείται! Ο πρώην μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης (νυν χορηγός της ομάδας πόλο των «κυανόλευκων») βγήκε και μίλησε δημοσίως για το γηπεδικό ζήτημα μέσα από το φόρουμ οπαδών apollonistis.com, αλλά δεν έκανε κανέναν… σοφότερο επιλέγοντας να ακολουθήσει το ρόλο του… Πόντιου Πιλάτου.

Ο Βελλής κατηγόρησε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη θέλοντας να κρατήσει τάχα μια θέση ουδετερότητα, ενώ μίλησε για ξεφτίλα αν η ομάδα φύγει από τη Ριζούπολη εκφράζοντας έτσι την πλήρη αντίθεση του στην προοπτική της χρησιμοποίησης της Νέας Σμύρνης (θα μετατραπεί σε μονόδρομο με την άρση του παραχωρητηρίου της φυσικής έδρας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» από τον Ερασιτέχνη).

Πρότεινε αορίστως μια «μέση λύση», αλλά είτε δεν τον έχουν ενημερώσει σωστά είτε επίτηδες ρίχνει στάχτη στα μάτια όλων καθώς στην προκειμένη περίπτωση υποχωρήσεις από το ξεκίνημα των διαπραγματεύσεων για τη χρήση της Ριζούπολης κάνει μόνο η ΠΑΕ, τη στιγμή που ο Ερασιτέχνης δέχεται «συγχαρητήρια» από ορκισμένους εχθρούς του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη γιατί δεν έκανε πίσω πουθενά και δεν ενέδωσε πουθενά (απόδειξη για το ποιος κάνει το παν για να διώξει την ομάδα)!

Τα γεγονότα, πάντως, ούτως ή άλλως έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα τους διοικούντες του Ερασιτέχνη που επιδιώκουν να γίνει πρόσφυγας ξανά ο Απόλλων Σμύρνης και ο Βελλής θέλει να βγάλει πάλι την ουρά του απέξω, αν και είναι κοινό μυστικό ότι με την τακτική του καθοδηγεί μια μερίδα κόσμου, που είναι απέναντι στη διοίκηση Μονεμβασιώτη… Ως εκ τούτου ο πρώην μεγαλομέτοχος, για άλλη μία φορά, «ξεχνάει» (δυστυχώς) τις δικές του ευθύνες στην καλλιέργεια διχόνοιας στις τάξεις των «κυανόλευκων»… Οκτώ χρόνια τώρα ο Βελλής ή θα σιωπά προς τα έξω (η «καλή» πλευρά) ή θα κατηγορεί δημόσια τη διοίκηση της ΠΑΕ για όλα όσα θεωρεί λάθος και στραβά... Άρα τι κάνει στην πραγματικότητα; Ρητορική η ερώτηση...   

Εν προκειμένω ο Βελλής έγραψε (μόλις το Σάββατο 19/11/2022 - δείτε ΕΝΘΕΤΗ ΦΩΤΟ) τα ακόλουθα στο φόρουμ οπαδών του Απόλλωνα Σμύρνης:

«Αν όντως "μετακόμισε" η ΠΑΕ, αυτό είναι πολύ λυπηρό και ντροπή για τον Απόλλωνα.

Και επιτρέψτε μου να πω, πως αν αληθεύει, η ευθύνη βαραίνει και τις δύο πλευρές, ΠΑΕ και ΓΣ.

Για λίγες χιλιάδες Ευρώ δεν φεύγει μία ομάδα από το ιστορικό της γήπεδο...  :( 

Όφειλαν και οι δύο πλευρές να βρούνε μία μέση λύση με αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Ξεφτιλίζεται και η ομάδα και ο Σύλλογος.

Ελπίζω να μην αληθεύει».

Μοιραστείτε το: