08/12/2023
ΛΑΜΙΑ | Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 - 22:00

Παντελίδης: «Να έρθει γρήγορα η παραμονή, θα είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Σήκωσε... μανίκια ο νέος τεχνικός της Λαμίας * Παρών στην προπόνηση και ο Βασιλαντωνόπουλος

Tην πρώτη του προπόνηση με τη Λαμία έκανε τη Δευτέρα (21/11) ο Σάββας Παντελίδης.

Ο 57χρονος τεχνικός είχε την πρώτη γνωριμία με τους νέους του παίκτες, ενώ σε δηλώσεις του τόνισε ότι στόχος είναι η γρήγορη παραμονή κι εξέφρασε τη σιγουριά του ότι οι «κυανόλευκοι» θα είναι όπως πρέπει, όταν αρχίσει εκ νέου το πρωτάθλημα.

«Προφανώς για να βρίσκομαι εδώ σημαίνει πως στη συζήτηση που είχα με τον πρόεδρο πείστηκα με όσα άκουσα ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Θεωρώ πως έρχομαι σε μια καλή στιγμή, γιατί έχουμε τριάντα ημέρες μπροστά μας για να αλλάξουμε προς το καλύτερο κάποια πράγματα.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως θα είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα να παίξουμε καλύτερα. Από εκεί και πέρα, να έρθει γρήγορα η παραμονή και όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν. Θα δουλέψουμε το γκολ, αλλά δεν νομίζω πως είναι μόνο αυτό. Θα δουλέψουμε πολύ», είπε ο Παντελίδης.

Όσον αφορά τις μεταγραφές, ανέφερε: «Για να γίνουν προσθήκες, θα πρέπει κάποια παιδιά να φύγουν. Το σωστό είναι να τους δω και να το μάθουν πρώτα εκείνοι και μετά όλοι οι υπόλοιποι».

Παρών στην προπόνηση ήταν και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, που έχει συμφωνήσει για την επιστροφή του στους Φθιώτες και απομένει η τυπική ανακοίνωση για την επίσημη ένταξή του στο ρόστερ.

Μοιραστείτε το: