29/01/2023
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ | Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 - 21:28

Πανσερραϊκός: «Η αντίπαλη ομάδα επηρέασε τους διαιτητές...» (video)

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία στο ματς με τον Π.Ο.Τ. Ηρακλή

Ο Πανσερραϊκός έχασε με 2-0 από τον Π.Ο.Τ. Ηρακλή, αλλά υπάρχουν δικαιολογημένα παράπονα για τη διαιτησία σχετικά με το ακυρωθέν γκολ του Κατσαντώνη στο 54'.

Σε ανακοίνωση το βράδυ του Σαββάτου (19/11) η διοίκηση των «λιονταριών» κατηγορεί τους Θεσσαλονικείς ότι επηρέασαν τους διαιτητές μέσω ανακοινώσεων, ενώ προσθέτουν ότι «η ΠΑΕ Πανσερραϊκός αντιλαμβάνεται πλήρως το πως θα παιχτεί και φέτος το “παιχνίδι” έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει εχθρικές διαιτησίες».

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός θέλει να καταστήσει σαφές σε όλα τα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου και κυρίως στον κόσμο μας, ότι αντιλαμβάνεται πλήρως το πως θα παιχτεί και φέτος το “παιχνίδι” έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει εχθρικές διαιτησίες, όπως αυτή του βοηθού κ. Ζήρδα, που στέρησε σήμερα από την ομάδα μας τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι περισσότερο, ακυρώνοντας ένα πεντακάθαρο γκολ.

Η αθλητική δικαιοσύνη θα έπρεπε να αντιληφθεί τη σοβαρότητα των ανακοινώσεων της αντίπαλης ομάδας προς τον συγκεκριμένο ορισμό των διαιτητών και να επιληφθεί του θέματος επηρεασμού τους, όπως αποδείχθηκε περίτρανα και το είδε όλη η Ελλάδα».

Μοιραστείτε το: