26/09/2023
ΑΕΛ | Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 - 18:17

Δεν ξεχνούν τον Ντε Νίγκρις στην ΑΕΛ...

Συμπληρώθηκαν 13 χρόνια από τον θάνατο του Μεξικανού επιθετικού

Θλιβερή επέτειος στην ΑΕΛ, καθώς την Τρίτη (15/11) συμπληρώθηκαν 13 χρόνια από τον θάνατο του Αντόνιο Ντε Νίγκρις.

Ο Μεξικανός επιθετικός «έφυγε» προδομένος από την καρδιά του μόλις στα 31 του χρόνια και οι «βυσσινί» δεν τον ξεχνούν, τονίζοντας ότι είναι πάντα μαζί τους.

Στη σχετική ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα των Θεσσαλών αναφέρονται τα εξής: «Πολλές βάσεις δεδομένων στο διαδίκτυο αναφέρουν ως ημερομηνία θανάτου την 15η Νοεμβρίου 2009. Ίσως γιατί εκείνο ήταν το τελευταίο βράδυ που έβαλε την 4χρονη τότε Μιράντα στο κρεβατάκι της και πήρε αγκαλιά την αγαπημένη του Σόνια για να κοιμηθούν ευτυχισμένοι, όπως επιβεβαιώνουμε ότι ήταν όσοι βρισκόμασταν κοντά τους.

Όμως, εμείς στην ΠΑΕ ΑΕΛ έχουμε και το θλιβερό προνόμιο να γνωρίζουμε ότι κάπου στις 03:00 τα ξημερώματα της 16ης Νοεμβρίου, ξύπνησε γιατί αισθάνθηκε δυσφορία. Ήταν η στιγμή που είπε χωρίς να το γνωρίζει, το τελευταίο αντίο, καθώς υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Τα υπόλοιπα, μαζί με τα προηγούμενα, αγωνιστικά και μη, είναι όσα άφησε στην ιστορία το 31 ετών πέρασμα απ' τη ζωή του άξιου ποδοσφαιριστή και καταπληκτικού ανθρώπου, Αντόνιο Ντε Νίγκρις. Η ομάδα μας και είμαστε βέβαιοι, όλη η Λάρισα μαζί της, 13 χρόνια μετά, βρισκόμαστε εδώ για να υπενθυμίζουμε στη μνήμη του διεθνούς Μεξικανού φορ, την υπόσχεσή μας…

Con nosotros para siempre, Antonio de Nigris Guajardo! Μαζί μας για πάντα, Ελ Τάνο…».

Πηγή ΦΩΤΟ: aelfc

Μοιραστείτε το: