29/01/2023
ΑΕΚ | Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 - 13:36

Θα έχει Φερνάντες στην Ολλανδία η ΑΕΚ

Αποχαιρέτησε τον Βόλο ο Ισπανός * Χειρουργήθηκε ο Άμραμπατ και θα επανέλθει σε 4-5 εβδομάδες

Έτοιμος να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» είναι ο Πάολο Φερνάντες. Ο Ισπανός θα ενσωματωθεί με την ΑΕΚ από τη διακοπή του Μουντιάλ και θα κάνει έτσι μαζί της τη μίνι προετοιμασία στην Ολλανδία.

Ωστόσο, διαθέσιμος θα είναι από τον Ιανουάριο. Αυτό σημαίνει πως στα τελευταία ματς του 2022 απέναντι σε Κηφισιά για το Κύπελλο, Λαμία και Βόλο για το πρωτάθλημα δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής αποχαιρέτησε τον Βόλο με την ακόλουθη ανάρτηση: «Χθες ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τον Βόλο και το μόνο που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ σε όλους, ήταν χαρά μου που μοιράστηκα υπέροχες στιγμές εδώ. Ευχαριστώ για όλα τους προπονητές και το επιτελείο που είχα ενάμιση χρόνο στον σύλλογο. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους συμπαίκτες μου, αυτή η περίοδος εδώ μαζί σας παιδιά ήταν καταπληκτική και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της! Θα σας παρακολουθώ. Εύχομαι τα καλύτερα».

Τέλος, την Τρίτη (15/11) υποβλήθηκε ο Νόρντιν Άμραμπατ σε καθαρισμό στον έξω μηνίσκο του δεξιού του γόνατου. Θα χρειαστούν 4-5 εβδομάδες για να επανέλθει στις προπονήσεις. Γι' αυτό έγινε τώρα η επέμβαση, ώστε να εκμεταλλευτούν στην ΑΕΚ το διάστημα της διακοπής.

Μοιραστείτε το: