30/09/2023
ΧΑΝΙΑ | Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 - 15:58

Βρέντζος: «Συσπειρωθείτε γύρω από την ομάδα»

Με ανάρτησή του στο Facebook ξεκαθάρισε πως δεν έχουν ταβάνι τα Χανιά με τον κόσμο στο πλευρό τους

Μία νέα εποχή έχει ξεκινήσει τα Χανιά. Ο Αντώνης Ροκάκης για χρόνια αναζητούσε κάποιον συμπαίκτη και φέτος τον βρήκε. Ο Γιώργος Βρέντζος βγήκε μπροστά και με δικές του κινήσεις το ρόστερ ενισχύθηκε σημαντικά.

Ο νέος διοικητικός παράγοντας των Κρητικών με ανάρτησή του στο Facebook ζήτησε από τον κόσμο να σταθεί στο πλάι του κλαμπ. Τόνισε πως με τη στήριξη των φιλάθλων του δεν υπάρχει ταβάνι.

Η ανάρτησή του: «Με όλο το σεβασμό προς τους φιλάθλους των Χανίων, είτε προέρχονται από τον ΑΟΧ είτε από τον Κισσαμικό είτε από οπουδήποτε αλλού, επιτρέψτε μου ως “φιλοξενούμενος” στην ομάδα και στην πόλη να εκφράσω την άποψη μου ως προς την ομάδα, το σήμα και το όνομα.

Καταρχήν κατανοώ απόλυτα τη νοσταλγία, την πίκρα, έως και το θυμό, σημαντικής μερίδας φιλάθλων του ΑΟΧ. Όπως καταλαβαίνω και τα ανάλογα συναισθήματα κάποιων φιλάθλων του Κισσαμικού.

Στους τελευταίους έχω να πω ότι πρέπει να καταλάβουν ότι η ομάδα ως Κισσαμικός είχε “ταβάνι”, όσα χρήματα κι αν ξόδευε ο Αντώνης Ροκάκης (που έχει ξοδέψει πάρα πολλά και πριν και μετά τη “συγχώνευση”). Και ο Αντώνης τίμησε τον τόπο του όχι μόνο βάζοντας την τοπική ομάδα στον ποδοσφαιρικό χάρτη αλλά και ιδρύοντας τον Νέο Κισσαμικό.

Στους φιλάθλους του ΑΟΧ έχω να πω ότι, όπως φαντάζομαι καταλαβαίνουν, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά είτε το όνομα είτε το σήμα του ΑΟΧ.

Και γι’ αυτό φυσικά δεν ευθύνεται ο Αντώνης αλλά τα διάφορα λαμόγια τα οποία όχι μόνο χρεοκόπησαν την ομάδα αλλά επίσης -κι αυτό είναι το χειρότερο- λέρωσαν τ’ όνομα του συλλόγου και αμαύρωσαν την ιστορία του.

Είναι πρακτικά αδύνατο να βρεθεί κάποιος να πάρει την ομάδα από το τοπικό και να την ανεβάσει ψηλά, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα τις αμαρτίες του παρελθόντος (εκατομμύρια ευρώ).

Μπορεί η ομάδα στα χαρτιά να ονομάζεται “Κισσαμικός-Χανιά” αλλά σχεδόν παντού αναφέρεται κι αναγράφεται ως “Χανιά”. Και το σημαντικότερο είναι πως όλοι μιλάνε για “Χανιά” και τίποτα άλλο.

Εγώ, για παράδειγμα, που ασχολούμαι κιόλας με το ποδόσφαιρο, δεν είχα ιδέα για το θέμα που υπάρχει με το όνομα και το σήμα. Κανείς δεν μιλάει για “Κισσαμικό” αλλά για “Χανιά”. Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, οι φίλαθλοι του Κισσαμικού θα έπρεπε να γκρινιάζουν περισσότερο κι όχι του ΑΟΧ.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που υπάρχει επί της ουσίας, αυτό που ακούγεται κι αυτό που θα ακούγεται σύντομα ακόμα περισσότερο, είναι τα ΧΑΝΙΑ! Και Χανιώτες είστε όλοι, είτε προέρχεστε από τον ΑΟΧ είτε από τον Κισσαμικό είτε ακόμα και από τον Πλατανιά ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα της πόλης και γενικά του νομού.

Παρόλα αυτά, επειδή όντως υπάρχει ένα θέμα το οποίο καλώς ή κακώς εμποδίζει τη συσπείρωση του φίλαθλου κόσμου των Χανίων (αν και έχω την αίσθηση ότι για ορισμένους -λίγους- ίσως είναι μια απλή δικαιολογία για τη ζήλεια απέναντι σ’ έναν άνθρωπο που έχει καταφέρει πολλά και μπορεί να καταφέρει ακόμα περισσότερα σε όλους τους τομείς), έχω τη βεβαιότητα ότι ο Αντώνης, αφουγκραζόμενος τη βούληση των φιλάθλων της πόλης και όντας ένας πραγματικός λεβέντης Χανιώτης και Κρητικός, θα κάνει αυτό που πρέπει και μάλιστα σύντομα…

Ο Αντώνης χρειάζεται κι αξίζει τη στήριξη όλων σας. Είστε πραγματικά πολύ τυχεροί που έχετε έναν παράγοντα, έναν ηγέτη, σαν τον Αντώνη. Θυμηθείτε αυτούς που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από τον ΑΟΧ. Δείτε επίσης τι έμαθε η ομάδα μου ο Εργοτέλης (αλλά και τόσες άλλες ιστορικές ομάδες).

Συσπειρωθείτε γύρω από την ομάδα και στηρίξτε τη ακόμα περισσότερο. Η ομάδα σας έχει όλους ανάγκη. Χωρίς εσάς δε μπορεί να πάει ψηλότερα, μαζί μ’ εσάς δεν υπάρχει “ταβάνι”.

Όλοι μαζί θα πάμε τα ΧΑΝΙΑ εκεί που θέλετε, εκεί που αξίζουν, εκεί που ονειρεύεστε…».

Μοιραστείτε το: