22/02/2024
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:17

Πάντα κοντά στα παιδιά του Περιστερίου ο Ατρόμητος... (video)

Αντιπροσωπεία των «κυανόλευκων» επισκέφθηκε το 2ο και 9ο Δημοτικό Σχολείο

Tην Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού τίμησε ο Ατρόμητος την Παρασκευή (30/9), με αντιπροσωπεία παικτών να επισκέπτεται το 2ο και 9ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου.

Συγκεκριμένα, οι Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Στρούγγης και Οικονομίδης βρέθηκαν δίπλα στα μικρά παιδιά, για να τους μιλήσουν για τις αξίες και τα οφέλη του αθλητισμού, ενώ φυσικά υπέγραψαν και πολλά αυτόγραφα.

«Στο 2ο και 9ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου βρέθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Δημήτρης Χατζηισαΐας, Φάνης Μαυρομμάτης, Στέφανος Στρούγγης και Γιάννης Οικονομίδης, αλλά και οι γυμναστές, Γιώργος Πήδουλας και Δημήτρης Διαμαντάρας.

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού ο Ατρόμητος έδωσε το "παρών" στο μέλλον της πόλης μας, μιλώντας για τις αξίες του αθλητισμού και τα οφέλη που αυτός προσφέρει. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έπαιξαν με τους μικρούς μας φίλους, υπέγραψαν αυτόγραφα και έδωσαν ραντεβού για τους επόμενα εντός έδρας ματς του “Αστεριού”.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της τα δύο σχολεία για τη θερμή φιλοξενία!», αναφέρεται στην ενημέρωση των «κυανόλευκων».

Μοιραστείτε το: