22/02/2024
ΒΟΛΟΣ ΠΑΕ | Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 22:32

Bόλος: «Υπάρχει εκκρεμοδικία με τον Άρη...»

Οι Θεσσαλοί εξήγησαν γιατί δεν έδωσαν εισιτήρια στους «κίτρινους»

O Άρης ζήτησε 2.000 εισιτήρια για το ματς της Κυριακής (2/10) με το Βόλο, οι Θεσσαλοί αρνήθηκαν και στη δική τους ανακοίνωση την Τρίτη (27/9) αναφέρουν ότι το «όχι» είχε να κάνει με τα επεισόδια που είχαν γίνει στην αντίστοιχη περσινή αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι «κυανέρυθροι» σημειώνουν ότι υπάρχει και εκκρεμοδικία με τους «κίτρινους», ενώ ενημέρωσαν ότι μόνο οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορέσουν να βρεθούν στις εξέδρες.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Αρη στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ΔΕΝ θα διατεθούν εισιτήρια ούτε στους φιλοξενούμενους φιλάθλους αλλά ούτε και στους φίλους της ομάδας μας.

Κι αυτό συμβαίνει, για λόγους ασφαλείας λόγω των εκτεταμένων επεισοδίων στον αγώνα της περσινής περιόδου με τον Αρη, καθώς επίσης και εξαιτίας της εκκρεμοδικίας με την ΠΑΕ Αρης για τις ζημιές που προκάλεσαν οι οπαδοί της στο Πανθεσσαλικό στάδιο και για τα οποία δεν ανέλαβε την ευθύνη.

Ως εκ τούτου, στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου θα μπορούν να εισέρχονται ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι έχουν το δικαίωμα να προμηθευτούν και ένα επιπλέον ονομαστικό εισιτήριο στο οποίο θα αναγράφεται το ΑΜΚΑ και ο αριθμός ταυτότητας και με την απαραίτητη προϋπόθεση ο κάτοχος του να είναι κάτοικος Βόλου.

Παράλληλα θα λειτουργήσει η παιδική εξέδρα όπου θα φιλοξενηθούν μόνο παιδιά ηλικίας έως 13 χρόνων και τα οποία θα εισέρχονται δωρεάν.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να προμηθευτούν το ένα επιπλέον εισιτήριο από τα γραφεία της ΠΑΕ από Τετάρτη μέχρι Παρασκευή 9.00 π.μ. - 5.00 μ.μ. και το Σάββατο 10.00 π.μ. - 3.00 μ.μ. Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου θα παραμείνουν κλειστά, ενώ δεν θα λειτουργήσει ούτε η έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων μέσω της VIVA».

Μοιραστείτε το: