03/10/2022
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:01

Προπόνηση με νέα πρόσωπα ο Παναθηναϊκός

Νέος επικεφαλής του ιατρκού τιμ ο Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος

Προπόνηση με νέα πρόσωπα έκανε ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη (21/9). Αθανασακόπουλος, Κωστόπουλος, Μαργκόνο ανέβηκαν από τη Β' ομάδα, ενώ υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς γυμνάστηκαν και οι Συμεωνίδης, Προδρομίτης, Νταμπίζας, Παναγάκος από την Κ19.

Ο βασικός λόγος είναι ότι υπάρχουν και αρκετές απουσίες. Πάντα συμβαίνει αυτό στη διακοπή του πρωταθλήματος, αφού στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οι διεθνείς αποχωρούν. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει λίγους. Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον και Τσόκαϊ έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, ενώ τραυματίας είναι ο Κώτσιρας και συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. Για τους υπόλοιπους το πλάνο περιελάμβανε προθέρμανση,rondo και για φινάλε τουρνουά τεσσάρων ομάδων σε περιορισμένο χώρο.

Εν τω μεταξύ, υπήρξαν αλλαγές στο ιατρικό τιμ. Την Τετάρτη (21/9) εκδόθηκε η συγκεκριμένη ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ορθοπεδικό χειρουργό, κ. Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος επιστρέφει μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο στο σύλλογο και αναλαμβάνει επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας. Συνεργάτης του θα είναι ο ιατρός κ. Άγγελος Ντίνας.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον γιατρό κ. Παναγιώτη Κουλουμέντα, ο οποίος, παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά του, προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του».

Μοιραστείτε το: