03/10/2022
Ομάδες | Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022 - 11:47

Σούπερ Λίγκα 1 - κουίζ: Διπλές δουλειές σε… ανταγωνιστές

Απίθανη ιστορία με τον πρωταγωνιστή να έχει μισθό σε ομάδα, να φτιάχνει  μεταγραφές για άλλη και να κατηγορεί στο τέλος τους ποδοσφαιριστές!

Γίνεται να δουλεύεις για μία ομάδα ανεξάρτητα από το εάν έχεις τυπικά ρόλο σε αυτή η όχι, να σου κόβει μισθό κανονικά κάθε μήνα και να κάνεις μεταγραφές και αλλού; Στη Σούπερ Λίγκα 1 όλα γίνονται!

Υψηλόβαθμο στέλεχος επαρχιακής ΠΑΕ με τη βοήθεια ξένου και έμπιστου συνεργάτη του έκλεισαν τη μεταγραφή λάτιν ποδοσφαιριστή σε άλλη επαρχιακή ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Και όλα αυτά ενώ η ομάδα στην οποία εργαζόταν (και εργάζεται), του είχε καταθέσει πρόταση ανανέωσης. Φυσικά άλλα λεφτά έδιναν οι μεν, άλλα οι δε. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει ποιος έσκαγε τα περισσότερα. Το έδειξε και η κατάληξη αυτό.

Το ερώτημα άλλο είναι. Όταν άρχισε να γίνεται ευρέως γνωστό αυτό το σκηνικό, τι άποψη εξέφρασε ο δήμαρχος της πρώτης πόλης; Και θα ρωτήσετε τώρα, πού κολλάνε τα αθλητικά με την πολιτική; Στη συγκεκριμένη περίπτωση όλα «δένουν» κάπως.

Αληθινή πέρα για πέρα η ιστορία όσο απίθανη και εάν φαίνεται. Πιο απίθανη ίσως ακόμη και από την αντίδραση του πρωταγωνιστή. Τι έκανε εκείνος για να ξεκαρφωθεί όταν άρχισε να δέχεται τις πρώτες ερωτήσεις; Τα έβαζε με τον παίκτη. «Εμείς του κάναμε πρόταση ανανέωσης και αυτός πήγε σε ομάδα που δεν θα είναι καν βασικός». Όλα αυτά ο άνθρωπος που του έκλεισε τη μεταγραφή. Καλό;

Μοιραστείτε το: