28/09/2022
Ομάδες | Σάββατο 13 Αυγούστου 2022 - 13:14

Αναγκαίος ο μπαμπάς πέρσι, φέτος… όχι και ο νεαρός πήγε επαρχία

Πικάντικες ιστορίες ποδοσφαιρικής καριέρας στο μαγικό κόσμο της Σούπερ Λίγκας 1 * Το κουίζ της ημέρας...

Το δρομολόγιο συχνό από τη μία σουπερλιγκάτη ομάδα στην άλλη. Το έχουν κάνει πολλοί τα τελευταία χρόνια. Πρόσφατα βάδισε στα ίδια χνάρια ένας ακόμη έστω και εάν δεν περίμενε πως θα εξελιχθούν έτσι τα πράγματα.

Αλλιώς πίστευε πως θα κυλήσει η δική του ποδοσφαιρική ιστορία. Ο πρωταγωνιστής του κουίζ μας ήταν σε μεγάλη ομάδα (του πρώην ΠΟΚ). Ο πατέρας του λόγω επαγγέλματος μπορούσε να επηρεάσει κάπως τις καταστάσεις. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα ήταν αναγκαίος και είχε φροντίσει ο γιος του να βολευτεί αναλόγως.

Δεν είναι τυχαίο που ενώ τα προηγούμενα χρόνια οι δανεισμοί έρχονταν ο ένας μετά τον άλλον, πέρυσι είχε παραμείνει στο κλαμπ που άνηκε. Έλεγε κιόλας ότι θα συνεχίσει εκεί. «Δεν φεύγω εγώ από εδώ, θα ανανεώσω…», μία από τις πρόσφατες ατάκες του.

Τελικά δεν ανανέωσε, αλλά πήρε φύλλο πορείας για επαρχιακή πόλη. Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία στο νέο του ποδοσφαιρικό βήμα. Κάποιοι υποστηρίζουν πως το ταλέντο δεν του λείπει παρόλο που του χρόνου ο ρόλος του λογικά θα είναι περιορισμένος.

Μοιραστείτε το: