30/09/2023
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022 - 20:34

Αμέριστη συμπαράσταση της Παναχαϊκής στην SL2...

Πλήρωσαν το παράβολο της δήλωσης συμμετοχής οι Αχαιοί * Τα είπε με Λεουτσάκο ο Σταθάκης

Το παράβολο για τη δήλωση συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα 2 της σεζόν 2022-23 πλήρωσε η Παναχαϊκή την Τετάρτη (3/8).

Παράλληλα, ο πρόεδρος των «κοκκινόμαυρων» Πέτρος Σταθάκης τα είπε για λίγο με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο, εκφράζοντας στον πρόεδρο της διοργανώτριας τη στήριξη των Αχαιών στη Λίγκα, στην προσπάθεια που κάνει για να βρεθεί λύση με το θέμα των χρημάτων που πρέπει να πάρουν από το στοίχημα οι ομάδες της κατηγορίας.

Στη σχετική ενημέρωση αναφέρονται τα εξης: «Μετά την επικύρωση της βαθμολογίας του ειδικού πρωταθλήματος για την άνοδο από τη Γ' Εθνική στη Super League 2 και την τυπική άνοδο της Παναχαϊκής στη δεύτερη κατηγορία, την Τετάρτη (3/8) ο Πέτρος Σταθάκης βρέθηκε στα γραφεία της Super League 2 έπειτα από την επίσημη πρόσκληση της διοργανώτριας για τη δήλωση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Η ομάδα μας πλήρωσε το παράβολο για τη συμμετοχή της, ενώ ο Πέτρος Σταθάκης είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον πρόεδρο της διοργανώτριας κ. Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Μάλιστα σε αυτή την επαφή, ο Πέτρος Σταθάκης εξέφρασε στον πρόεδρο της Λίγκας την αμέριστη συμπαράσταση της Παναχαϊκής με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις που επηρεάζουν άμεσα την ομαλή έναρξη και διεξαγωγή του πρωταθλήματος και κατέστησε σαφές ότι η Παναχαϊκή θα είναι παρούσα οποτεδήποτε της ζητηθεί έμπρακτα στο πλευρό της Λίγκας εκπροσωπώντας επάξια την 3η πόλη της Ελλάδας των 400.000 κατοίκων και τους χιλιάδες οπαδούς της. Είναι δεδομένο ότι θα είμαστε αρωγοί έτσι ώστε να βοηθήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα τη Super League 2 να κερδίσει το σεβασμό και την προσοχή που της αρμόζει».

Μοιραστείτε το: