28/09/2022
Ομάδες | Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022 - 15:10

Πήρε Καραργύρη η Προοδευτική

Οι Κορυδαλλιώτες ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του 20χρονου τερματοφύλακα

Μεταγραφών συνέχεια για την Προοδευτική! Το ρόστερ της γεμίζει σταδιακά και το τελευταίο της απόκτημα είναι ο Ηλίας Καραργύρης. Την Τετάρτη (27/7) υπέγραψε το συμβόλαιό του ο 20χρονος και ανακοινώθηκε.

Για βασικός τερματοφύλακας προορίζεται ο Λευτέρης Αστράς. Ωστόσο, χρειαζόταν και κάποιος ακόμη. Επιλέχθηκε ο Καραργύρης, ο οποίος όλα τα χρόνια της ποδοσφαιρικής του ζωής βρισκόταν στον Ολυμπιακό. Έφυγε από εκεί προκειμένου να βρει περισσότερο χρόο συμμετοχής στον Κορυδαλλό. Την τριάδα κάτω από την εστία συμπληρώνει ο Μιχάλης Πράνταλος.

Η ανακοίνωση: «Ο Ηλίας Καραργύρης στην Προοδευτική!

Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησαν οι βυσσινί εντάσσοντας στο δυναμικό τους τον φέρελπι τερματοφύλακα από τον Ολυμπιακό. Προϊόν των ακαδημιών του Ρέντη ο 20χρονος γκολκιπερ θεωρείται παρα πολύ εξελίξιμος και αναμένεται να αποτελέσει μια εξαιρετική τριπλέτα με τον επίσης νεοαποκτηθέντα Λευτέρη Άστρα και τον 19χρονο Μιχάλη Πρανταλο που είναι για τριτη χρονια στην ομάδα μας. Με καταγωγή από την Αργολίδα, εχει αγωνιστεί και βασικός με την πρώτη ομάδα των ερυθρολεύκων αφού ο Πέδρο Μάρτινς τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και μάλιστα ήταν και σε αποστολές των ερυθρολεύκων στο champions league.

Παράλληλα αποτελεί και άριστο φοιτητή φυσιοθεραπείας. Καλή επιτυχία Ηλία στην Προοδευτική μας!».

Μοιραστείτε το: