03/10/2022
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 - 17:42

A’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ ο Μάνος Γαβριηλίδης

Σχεδόν ομόφωνα ψηφίστηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης από την Εκτελεστική Επιτροπή * Που ορίστηκαν τα ματς της Εθνικής Γυναικών και Νεανίδων

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, Μάνος Γαβριηλίδης είναι από την Παρασκευή (22/7) ο Α’ Αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. 

Ο Γαβριηλίδης ψηφίστηκε σχεδόν ομόφωνα με 10 ψήφους υπέρ και μία κατά…

Από εκεί και πέρα, ορίστηκαν που θα γίνουν τα ματς της Εθνικής Γυναικών και Νεανίδων…

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας την Παρασκευή (22/7) ανέφερε χαρακτηριστικά: 

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της πρώτη συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.

• Εξέλεξε τον κ. Μάνο Γαβριηλίδη στη θέση του Α' Αντιπροέδρου, με 10 ψήφους υπέρ και ένα λευκό επί 11 ψηφισάντων. 

• Όρισε ως πρόεδρο στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών τον ε.τ. Αρεοπαγίτη κ. Κωνσταντίνο Παναρίτη. 

• Όρισε το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου ως έδρα του αγώνα της Εθνικής Ομάδας Γυναικών για τον αγώνα με την Ουαλία στις 2 Σεπτεμβρίου 2022 για τα προκριματικά του Mundial Γυναικών. 

• Αποφάσισε ότι οι αγώνες του 2ου ομίλου του τουρνουά Νεανίδων, UEFA European Under-19 Championship 2022/23 στις 4, 7 και 10 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας και το Εθνικό Στάδιο Ναυπάκτου. Στον 2ο όμιλο συμμετέχουν οι Ελλάδα, Σουηδία, Ολλανδία και Τουρκία. 

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Μαρκ Κλάντεμπεργκ ενημέρωσε μέσω τηλεδιάσκεψης για τον κανονισμό διαιτησίας 2022-2023».

Μοιραστείτε το: