29/09/2023
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ | Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 - 19:29

Σονκό και Κωνσταντόπουλος στον Παναιτωλικό

Οι Αγρινιώτες γνωστοποίησαν τη σύνθεση του τεχνικού επιτελείου τους για τη νέα περίοδο

Ο Παναιτωλικός έκανε γνωστό την Παρασκευή (24/6) ότι συμφώνησε με τους Ιντρίσα Σονκό και Δημήτρη Κωνσταντόπουλο που θα αντικαταστήσουν τους Στιβ Ρούτερ και Κώστα Παγανιά στο προπονητιμό τιμ που ηγείται ο Γιάννης Αναστασίου.

Τόσο ο Σονκό όσο και ο Κωνσταντόπουλος υπήρξαν ποδοσφαιριστές στα νιάτα τους, αγωνιζόμενοι μάλιστα στο ελληνικό πρωτάθλημα, οπότε δεν χρειάζονται ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός από το επίσημο site της:

«Ολοκληρώθηκε η σύνθεση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας με επικεφαλής τον Γιάννη Αναστασίου. Βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο Ιντρίσα Σονκό (Edrissa Sonko) συμπαίκτης του στην Ρόντα, που πέρασε το 2007 από τη χώρα μας ως ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, διεθνής με την Γκάμπια.

Νέο μέλος είναι και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος που αναλαμβάνει την εκγύμναση των τερματοφυλάκων. Με συμμετοχές ως ποδοσφαιριστής σε Καλαμάτα, Κέρκυρα, ΑΕΚ και πολυετή καριέρα στα γήπεδα της Βρετανίας, εργάστηκε την τελευταία διετία σε αντίστοιχο πόστο στη Χάρτλπουλ.

Παραμένουν στο τεχνικό επιτελείο ο βοηθός προπονητή – αναλυτής Γιώργος Λαγκαδίτης και ο προπονητής φυσικής κατάστασης Κώστας Κωνσταντόπουλος.»

Μοιραστείτε το: